Youtube video izlerken görüntü bozuluyor

sosyal123

Kilopat
Katılım
24 Mart 2015
Mesajlar
1.136
Makaleler
5
Çözümler
4
Daha fazla  
Cinsiyet
Diğer
Arkadaşlar video izlerken tarayıcıdan arada video görüntüsü bozuluyor nedeni ve çözümü nedir?

aaa.jpg
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşların dediklerine ek olarak ekran kartının sürücülerini güncellemek gerekebilir. Üç, dört yıl önce aynı sorun bendede oldu. Daha sonra Youtube videsundaki o bozuk görüntü tüm windows ekranında gözükmeye başladı. Ekran kartım yanmıştı kısaca. Aynı sorun olacak diye birşey yok ama ekran kartına overclock yapmışsanız dikkatli olmakta fayda var.
 
Ekran kartım güncel.Her zaman olmuyor çok nadir oluyor. Ekran kartıma Overclock yaptım evet ama benchmark testi sonrasında geri kapatıyorum. Sorunun kaynağı sanırım Maxthon tarayıcıdan kaynaklanıyor olabilir. Bu tarayıcıyı uzun süredir kullanıyorum 3-5 yıl kadar alıştım diğer tarayıcıları kullanamıyorum.

aa.jpg
 
Aynı sorunu yaşıyorum ve Edge tarayıcı kullanıyorum, kart ise RTX 2070. Anladığım kadarıyla sorun ekran kartı sürücüsü ile alakalı. Bu ayın 15'inde yeni sürücü gelecek, bakalım belki düzelir.
 
Aynı sorunu yaşıyorum ve Edge tarayıcı kullanıyorum, kart ise RTX 2070. Anladığım kadarıyla sorun ekran kartı sürücüsü ile alakalı. Bu ayın 15'inde yeni sürücü gelecek, bakalım belki düzelir.
aynı sorunla uğraşıyorum, sorunu çözebildinmi yada yeni driver sürümünde düzeldimi
 
aynı sorunla uğraşıyorum, sorunu çözebildinmi yada yeni driver sürümünde düzeldimi
Günlük kullanımda tarayıcı olarak Edge mi kullanıyorsun ve kullanıyorsan Edge sürümün nedir? Ekran kartı olarak Nvidia mı kullanıyorsun ve kullanıyorsan sürücü sürümün nedir?
 
Günlük kullanımda tarayıcı olarak Edge mi kullanıyorsun ve kullanıyorsan Edge sürümün nedir? Ekran kartı olarak NVIDIA mı kullanıyorsun ve kullanıyorsan sürücü sürümün nedir?

Yeni Edge'i kullanıyordum ama bütün tarayıcıları denedim, 3farkli sürücüyü denedim ekran kartı NVIDIA GTX 1660S ama sonuç olarak tamamen donanımsal olduğunu anladım sorunun ki bugün iyice kafayı yedi driver yüklenmiyor bile. Satın aldığım satıcıyla iletişime geçtim yolluycam kartı, alalı 2ay oldu artık değişimmi olur onarım mı olur bilemiyorum, son halinin görüntüsünü ekliyorum, sadece videolar değil direk ekranda sıkıntı var artık. İnşallah kullanıcı hatası falan gibi bir durum olmaz.
 

Dosya Ekleri

  • Screenshot_2020-11-26-14-41-44-136_com.miui.gallery.jpg
    Screenshot_2020-11-26-14-41-44-136_com.miui.gallery.jpg
    46 KB · Görüntüleme: 240
  • Screenshot_2020-11-26-14-41-33-651_com.miui.gallery.jpg
    Screenshot_2020-11-26-14-41-33-651_com.miui.gallery.jpg
    26 KB · Görüntüleme: 233
Sıkıntı kart içinde vram artifacts olarak görünüyor. Genelde yanlış hız aşırtma işlemi sonucu kart çipi ve vramlerinin hasar alması olarak ortaya çıkar. Sağlık olsun, umarım hallolur.
 

Geri
Yukarı