Youtube video kasma sorunu

Kalanlı Bölme

Kilopat
Yer
Anamur/Mersin
Bir videoyu açıyorum, hızı 1.5 (bir buçuk) veya 2'ye alıyorum ve örneğin 1-2 dakika izliyorum. 2-3 saniyelik bir kısımda video acayip kasıyor ama sadece 2-3 saniye sürüyor. Sonraki sahnede bir sorun yok ama o sahneyi bir daha açınca bir daha kasıyor yine sonrasında bir şey yok. Garip olan yer de orası bilgisayarda bir sorun olsa o noktaya özel kasmazdı diye düşünüyorum. Şahsen sizin de fikirlerinizi almak istiyorum. Kullanımlarda bir anormallik yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hangi kanallarda bu sorunu yaşıyorsun? Sorun kanalların kullandığı video düzenleme ve kayıt uygulamalarında olabilir. Mesela bu videoda sorun yaşıyor musun? Videoları kaç p izliyorsun?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hangi kanallarda bu sorunu yaşıyorsun? Sorun kanalların kullandığı video düzenleme ve kayıt uygulamalarında olabilir. Mesela bu videoda sorun yaşıyor musun? Videoları kaç p izliyorsun?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Videoyu 2 hızda izliyorum bence sorun orada, hızı "normal" seviyeye getirdiğimde ise bu sorun kalkıyor ama ses gelmiyor o sırada. Tarayıcıyla alakası olabilir mi diye düşünmüyor değilim.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı