YouTube Video Yavaş Yüklenme Sorunu

Berkatik

Kilopat
Daha fazla  
24 Mbps internetim var. Diğer sitelerde gayet hızlı. 1080p Filmleri falan çok rahat izleyebiliyorum. Ama YouTube'de 720p 60 FPS videolarda bile çok yavaş yükleniyor. Tarayıcı olarak Chrome kullanıyorum. Gerçi yandex de de aynı sorunu yaşamıştım. Sebebi nedir?

Diğer sitelerde izlediğiniz 1080p filmin boyutu 1 GB iken, Youtube'da izlediğiniz 720p 60 FPS videonun boyutu 2.5 GB olabilir. Kimse sitesine 12-15 GB'lık 1080p film yüklemiyor. Eğer sorunun bu tarz bir şey olmadığından eminseniz, biraz daha detaylı anlatmanız gerek. Öncelikle sistem özelliklerinizi paylaşın.

Diğer sitelerde izlediğiniz 1080p filmin boyutu 1 GB iken, Youtube'da izlediğiniz 720p 60 FPS videonun boyutu 2.5 GB olabilir. Kimse sitesine 12-15 GB'lık 1080p film yüklemiyor. Eğer sorunun bu tarz bir şey olmadığından eminseniz, biraz daha detaylı anlatmanız gerek. Öncelikle sistem özelliklerinizi paylaşın.
Sadece 60 FPS değil normal 720p de de olay aynı.
Sistem özelliklerim;
Gtx 970
GSKill 2400MHZ
Msı Z170a M3
i5 6500
CS GO da da pingim 50 ile 60 arası yani oyunlarda da genelde hızlı bir internetim var. Sorun youtube videolarının açılmasında. Flash Player falan da güncel.

Kardeşim ülkede ki sorunları biliyosun. Olaylardan sonra internette yavaşlamalar oldu. Herkes de vardır diye düşünüyorum. Ne zaman düzelir belli değil.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı