Youtube video yüklerken işleme yüzdesi sorunu

LongJohnSilver

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam, youtube'a 44 dakikalık bir video atmak durumundayım. Videoyu yükledim gerekli işlemleri yaptım en son video işleniyor kısmına geldi yüzdelik değer hızlı hızlı dolmaya başladı ancak %99 da takılı kaldı yaklaşık 1 saattir 'video işleniyor %99' şeklinde kaldı. Bir önceki aşamada verdiği videonun bağlantı linkini yeni bir sekmede arattığımda ise 'Vide kullanılamıyor, bu video çok uzun olduğu için kaldırıldı' şeklinde bir hata alıyorum. İnternetim 100 mbit kablonet fiber ve video yükleme sürecine başladığımdan beri hiç kesilmedi. Ne yapmalıyım?

Arkadaşlar selam, youtube'a 44 dakikalık bir video atmak durumundayım. Videoyu yükledim gerekli işlemleri yaptım en son video işleniyor kısmına geldi yüzdelik değer hızlı hızlı dolmaya başladı ancak %99 da takılı kaldı yaklaşık 1 saattir 'video işleniyor %99' şeklinde kaldı. Bir önceki aşamada verdiği videonun bağlantı linkini yeni bir sekmede arattığımda ise 'Vide kullanılamıyor, bu video çok uzun olduğu için kaldırıldı' şeklinde bir hata alıyorum. İnternetim 100 mbit kablonet fiber ve video yükleme sürecine başladığımdan beri hiç kesilmedi. Ne yapmalıyım?
Telefon doğrulaması yaptınız mı?

Hocam videonuz telif hakları için YouTube botları tarafından inceleniyor. Ben de beat yüklüyordum haftada 2 kez(bu aralar biraz boşladım atmıyorum) 4 dakikalık videonun işlenmesi 40-50 dakika civarında sürüyordu. O yüzden telaşlanmayın. Sayfayı kapatabilirsiniz videonuz işlenirken herhangi bir şekilde kaybolmaz ve taslak halinde "Yüklediğim Videolar" kısmında görünür. Sizin videonuz 10 saatte işlenir gibi bir şey algılanmasın ne kadar süreceğini bilmiyorum sadece örnek verdim.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı