YouTube videoları neden tutmaz?

Videolarını izlemedim ama yorumlarda gördüğüm Minecraft ve düz video yorumlarıydı.

Eğer burada kendini geliştireceksen 1.si çok fazla video çekmelisin düzenli video atmalısın. Arada short atmanı da öneririm etkileşimini arttırır. Bol video at algoritma seni öneremeye başlayacak.

Video kaliteni arttır kendini göstermediysen net göstermeni tavsiye ederim. İnsanlarla takipçilerin ile 2 kişi dahi olsa etkileşim kur. Cevap ver oyunlarına davet et. Popüler oyunlardan yürü. Yancı bulabilirsen güzel oluyor genel de tek başına insanları çok sıkarsın kendinde sıkılırsın ama arkadaşın ile birlikte sohbet edersin hem sen sıkılmazsın hem de izleyicilerin. Valorant, PUBG, Minecraft veya Fortnite falan. Sürekli video at. İzlenme oranına göre oyunlara da karar verirsin.

Bak mesela bu doğru düzgün bir eleştiri. Bunu uygulayacağım. Sizin gibilere lafım yok ama içindeki hırsı atmak için cevap yazanlara kızıyorum. Ve ayrıyeten yazan adama beni eleştirdiği için teşekkür ederim.
Çok tavsiyeler verdim ama uygulayan olmadı bugüne kadar YouTube konusunda :D Her zaman tavsiye vermeyi de isterim açıkçası. Her gün video atılmalı, hepsi kaliteli olmalı ve gerçekten ilgi çekici olmalı. Bu videolardaki konular, montajlar ve müzikler gerçekten kötü. Düzenli olarak 1-2 yıl ciddi bir şekilde üstüne giderek yapılırsa her türlü belirli bir kitleye ulaşıp para kazanmaya dahi başlamış olursun. Shorts çok mükemmel ötesi bir şey, güzel içerik yapan kısa sürede ünlü olabiliyor.
Ben çok sık video atmıyorum ayda bir oluyor genellikle ama izleniyor hocam.
O çok ayrı bir konu. Çektiğiniz videoların konusuna bağlı, izleyicilerin nereden geldiği vesaire bütün detaylar önemli. Ayda bir attığınız içerik çok ilgi çekiyorsa elbette izlenir ama kitle yapamazsınız. Her gün video atılırsa hem kitle olur hem de algoritmada çok iyi bir şekilde yer alırsınız. 1 ay YouTube için çokça uzun bir süre, 1 hafta veya 3-4 gün ideal ama kaliteli olmalı.

Videolarını izlemedim ama yorumlarda gördüğüm Minecraft ve düz video yorumlarıydı.

Eğer burada kendini geliştireceksen 1.si çok fazla video çekmelisin düzenli video atmalısın. Arada short atmanı da öneririm etkileşimini arttırır. Bol video at algoritma seni öneremeye başlayacak.

Video kaliteni arttır kendini göstermediysen net göstermeni tavsiye ederim. İnsanlarla takipçilerin ile 2 kişi dahi olsa etkileşim kur. Cevap ver oyunlarına davet et. Popüler oyunlardan yürü. Yancı bulabilirsen güzel oluyor genel de tek başına insanları çok sıkarsın kendinde sıkılırsın ama arkadaşın ile birlikte sohbet edersin hem sen sıkılmazsın hem de izleyicilerin. Valorant, PUBG, Minecraft veya Fortnite falan. Sürekli video at. İzlenme oranına göre oyunlara da karar verirsin.

Dostum bunları dikkate alacağım. Video sayımı arttıracağım. Dediklerinize dikkat edeceğim yorumun için sağ olasın.

Shorts videolarını birden fazla kere atmanızı tavsiye ederim. 1 haftada 1000 aboneyi ve 500 saati geride bıraktım.

Çok tavsiyeler verdim ama uygulayan olmadı bugüne kadar YouTube konusunda :D her zaman tavsiye vermeyi de isterim açıkçası. Her gün video atılmalı, hepsi kaliteli olmalı ve gerçekten ilgi çekici olmalı. Bu videolardaki konular, montajlar ve müzikler gerçekten kötü. Düzenli olarak 1-2 yıl ciddi bir şekilde üstüne giderek yapılırsa her türlü belirli bir kitleye ulaşıp para kazanmaya dahi başlamış olursun. Shorts çok mükemmel ötesi bir şey, güzel içerik yapan kısa sürede ünlü olabiliyor.

O çok ayrı bir konu. Çektiğiniz videoların konusuna bağlı, izleyicilerin nereden geldiği vesaire bütün detaylar önemli. Ayda bir attığınız içerik çok ilgi çekiyorsa elbette izlenir ama kitle yapamazsınız. Her gün video atılırsa hem kitle olur hem de algoritmada çok iyi bir şekilde yer alırsınız. 1 ay YouTube için çokça uzun bir süre, 1 hafta veya 3-4 gün ideal ama kaliteli olmalı.

Dostum ben mesela istersen örnek prototiflerimi atabilirim. Premiere Pro'yu yakın zamanda öğrendim ve birçok edit yaptım. Fakat kaliteli videodan kastınız nedir? Mesela beni kaliteli bir shorts ile karşılaştırabilir misiniz? Çünkü kaliteli olabilmesi için yapmam gerekenleri tam olarak bilmiyorum. Prototif atarsanız mutlu olurum. :)

Shorts videolarını birden fazla kere atmanızı tavsiye ederim. 1 haftada 1000 aboneyi ve 500 saati geride bıraktım.

Reklam amaçlı değil sadece inceleme amaçlı. Kendimi o şekilde yönlendirmek istiyorum. Bana kanalınızın linkini yollama şansınız var mı?

Reklam amaçlı değil sadece inceleme amaçlı. Kendimi o şekilde yönlendirmek istiyorum. Bana kanalınızın linkini yollama şansınız var mı?
Yollardım ancak gerekli aboneye ulaştığım için videoları sildim.
Buna rağmen isteyecekseniz, siz bilirsiniz.

Dostum ben mesela istersen örnek prototiflerimi atabilirim. Premiere Pro'yu yakın zamanda öğrendim ve birçok edit yaptım. Fakat kaliteli videodan kastınız nedir? Mesela beni kaliteli bir shorts ile karşılaştırabilir misiniz? Çünkü kaliteli olabilmesi için yapmam gerekenleri tam olarak bilmiyorum. Prototif atarsanız mutlu olurum. :)
Reklam sayılmaz diye düşünüyorum çünkü zaten belirli bir kitleye ulaşmış birisi. Onur Naci Öztürkler kanalına bir bakabilirsiniz. Kendisi hakkında görüşler çok karışık ama ben verdiği bilgileri cidden altın değerinde buluyorum. Kaliteli video nedir, nasıl yapılır örneği.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı