YouTube videoları neden tutmaz?

Dostum bu forumda gerçekten böyle biri olmasına üzüldüm.En azından anlık sinirle bunu yazmış olabilirsin.

Sinirli değilim, gayet sakinim. İsteyen istediğini izler mevzusu ayrı, yaratıcılıktan uzak birbirinin tekrarı videoların çoğunluk tarafından izleniyor olması, zaman israfı olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Bir kedinin yaptığı sevimli bir hareket de 1 milyon kere izlenebilir, bu onu değerli kılar mı? Ya da ortada bir emek var mı? İçerik üretmeye hevesli kişiler biraz daha özgün içerik üretse de izleyenler de bir şeyler alabilse keşke ama dediğiniz gibi sadece izlenmek yeterli ve bu sebeple Youtube Türkiye'de elle tutulur bir şey bulabilmek için çaba sarfetmemiz gerekiyor. Ben de bu tip mevzulara üzülüyorum.

Dostum şu mesajı okuduğumda o kadar çok güldüm ki. Aslında harika fikir. Bunu cidden deneyeceğim.

Bak haklısın ona bir şey demiyorum o ayrı saten.Bende aynı sorunu yaşıyorum fakat yani bunları izleyenler hakediyor bir nevi.Çünkü insanlar kalitesiz içerikleri izledikçe kalitesiz içerik sayısı artıyor.Ve bizim amacımız izlenmek olduğu için tam ayarı tutturabilmemiz gerekiyor.

Beynini bir kenara koyup Brawl Stars videoları çekip 4 yaşında yaptığın hiçbir editi videoyu sorgulamayacak direk beğenecek çocuk kitleyi eline alabilirsin.

Beynini bir kenara koyup Brawl Stars videoları çekip 4 yaşında yaptığın hiçbir editi videoyu sorgulamayacak direk beğenecek çocuk kitleyi eline alabilirsin.
Eğer ileride konsept değiştirecekse bu kitle bakımından büyük bir soruna yol açar

Shorts videoları anlamsız fazla izleniyor bence. Benimde önceden kullandığım mouse da olan bi özelliği gösteren 15 saniyelik video çekmiştim. 2,5k izlendi hiç bi emek vermedim ama shorts videosuydu. YouTuber olmak artık çok zor. Günlük Binlerce video yayınlanan bi platformda fark edilmek çok zor. Bende bi ara emek gösterip videolar kaliteliydi fakat 10-20 izlenme oluyor. Yayıncı olmak bence daha kolay. Yayıncılığında zorlukları var elbette. İnternetinin iyi olması gerek gibi. Yayıncılıkta seni izleyen belli bir kitle yapabilirsin ama Youtuberlıkta öyle değil adam ''Su nasıl içilir?'' diye video çeker sadece o videosu tutar izleyiciler abone olur 1-2k abonesi olur ama diğer videolarını izleyen olmaz. Sürekli shorts içerikleri üretme bu sefer hep abonen shorts abonesi olur, normal videoların izlenmez.
Attığın 2 kanalda çok kaliteli değil. Senin kanalın da emek var gibi duruyor ama sadece şarkı koymakla aynı. Arkadaşının kanalında emek yok gibi duruyor ama paylaştığı video sayısı daha fazla.
Bence Youtuber olma gereksiz diyemem ama oyun Youtuber'lığıda gereksiz yani sadece 10-11 yaşının altındaki kişilerin zaman öldürmek için izlediği içerikler gibi geliyor bana.

Evet haklısınız.Yayıncılık belki daha kolaydır ama durumum buna müsait değil.

Linki benimle de paylaşmayı unutmayın

şu an çok yoğunum 1-2 haftaya anca açarım unutulur o zamana kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…