P
pusat57
Ziyaretçi
Arkadaşlar YOU TUBE'ye video yüklemeye çalışıyorum ama sabah 8:30'dan beri %20 ilerleme yaptı. Neden bu kadar yavaş?
Son düzenleyen: Moderatör:
Normalde 8 mgbit. Diğer kullanımlar yavaş değil. Ama bu nedir yahu kaç saat'tir %22 oldu.İnternet hızın nedir ?
12 dakikalık bir video. COD GHOST'u NVIDIA GTX 760 ile NVIDIA'nın SHOWDAY'dı galiba adı oyun oynarken video çekmeye yarıyor. Onunla oyunun videosunu çekip ekran kartı'nın performansını sizlerle paylaşmak istemiştim.YouTube'a video yüklemek upload hızı ile alakalıdır. Upload hızını ve yüklemeye çalıştığın videonun boyutunu yazar mısın?
12 dakikalık bir video. COD GHOST'u NVIDIA GTX 760 ile NVIDIA'nın SHOWDAY'dı galiba adı oyun oynarken video çekmeye yarıyor. Onunla oyunun videosunu çekip ekran kartı'nın performansını sizlerle paylaşmak istemiştim.
Videoyu NVIDIA masasında bulunan SHADOWPLAY ile oyunun içinden çekiyorum ve evet çektiğim gibi yüklemeye çalışıyordum.Videonun boyutu tam olarak ne ? Eğer videoları Fraps, Bandicam gibi programlarla çektiysen, bu programlar videonun bit rate artıyor. Yani anlayacağın muazzam bir video boyutu ortaya çıkıyor. Videoyu direk, çektiğin gibimi yüklemeye çalışıyorsun ?
Videoyu NVIDIA masasında bulunan SHADOWPLAY ile oyunun içinden çekiyorum ve evet çektiğim gibi yüklemeye çalışıyordum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.