Youtube Videolarını/Müziklerini Ekran Kapalıyken Dinleme Rehberi

• Konuyu başlatan brk35
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 33
  • Görüntüleme 13.663
Mehmet_M dedi:
Ben indirmek istemiyorum. Mesela Youtube'dan bir video açtık. Görüntü dosyasının değilde sadece ses dosyasının download edilmesini istiyorum. Biliyorsunuz Youtube'dan video açınca görüntü ve ses dosyası download edilir. Ben sadece ses dosyasını istiyorum.
Tubamate ve mp3 çevirici zaten onuda tubamate indiriyor.

En azından geçici olarak Tubemate kullanın. Dediğiniz gibi indirmeden sadece sesi oynatan program bulabilirsem size haber veririm.
Zaten Galaxy Wonder'ın dokunmatiği bozuldu. Her yerinde bir problemi var telefonun. Bende dayanamayıp parçaladım telefonu. Artık dediğinizi Zenfone 2'de yapacağım inşallah. :)

Bu konu hakkında nacizane önerimi iletmek için üye oldum, youtube, dailymotion vs. önemli birkaç site içi arama yapılabilen ve izlediğiniz videoyu arabelleğine kaydedebilen bir uygulama var Pvstar+ tavsiye ederim. Elbette kilit kapalıyken oynayabiliyor. :)

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı