Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- AMD Ryzen 7 5700X
MSI B450 Tomahawk MAX
GoodRAM IRDM Pro 2x 16 GB DDR4 3600 MHz CL18
ASUS Dual RTX 4070 OC
Cooler Master ML240L V2
Kingston Renegade 2 TB SSD
Kingston A2000 1 TB SSD
Sandisk Ultra 3D 500 GB SSD
Kioxia Exceria 480 GB SSD
Samsung 850 EVO 120 GB SSD (Harici)
Lian Li Lancool 216
Cooler Master MWE 700W 80+
İşletim Sistemi: Windows 11 Enterprise 24H2 / Windows Server 2025 Datacenter (To Go) x64 / Arch Linux
Merhaba arkadaşlar. Bundan 3 ay önce YouTube kanalıma "Orijinal Windows 10 ISO Dosyası Nasıl İndirilir? (2020)" diye bir video atmıştım. Videoda orijinal Windows 10 ISO dosyası indirmek için kullanılabilecek 3 farklı yöntemden bahsetmiştim.
Fakat az önce şöyle bir mail geldi;
Gelen e-postada da gördüğünüz gibi videoma yaş kısıtlaması koymuşlar. Halbuki yüklediğim zamanlarda hiç böyle olacağını düşünmemiştim bile. Yani videoda yaş kısıtlamasına sebep olabilecek bir şeyin olmadığını düşünüyordum.
Eğer sorun olmayacaksa videonun linkini de atıyorum;
Videoda yaş kısıtlaması olduğu için buradan izlenemiyor, YouTube'a git linki çıkıyor.
Sizce neden böyle bir şey oldu ve ne yapmalıyım?
Videonun orijinali de elimde duruyor, eğer isterseniz Google Drive'a da yükleyebilirim.
Fakat az önce şöyle bir mail geldi;
Gelen e-postada da gördüğünüz gibi videoma yaş kısıtlaması koymuşlar. Halbuki yüklediğim zamanlarda hiç böyle olacağını düşünmemiştim bile. Yani videoda yaş kısıtlamasına sebep olabilecek bir şeyin olmadığını düşünüyordum.
Eğer sorun olmayacaksa videonun linkini de atıyorum;
Videoda yaş kısıtlaması olduğu için buradan izlenemiyor, YouTube'a git linki çıkıyor.
Sizce neden böyle bir şey oldu ve ne yapmalıyım?
Videonun orijinali de elimde duruyor, eğer isterseniz Google Drive'a da yükleyebilirim.
Son düzenleme: