Arkadaşlar, son zamanlarda bilgisayarımda kendi kendine YouTube kripto para videoları açılıyor. Kaspersky, Malwarebytes, Hitmanpro ile tarattım birkaç tane virüs buldu. Aralarında hatırladığım kadarıyla Hijack isminde bir virüs vardı. Ben de sil tuşuna bastım ve sildi ama hala sorunum devam ediyor. Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler.
Bende de aynı sorun oluştu. Zemana, Hitmanpro, AdwCleaner, Malwarebytes, McAfee ile tarattım düzelmedi. Youtube klasörü vardı, sildim. Sorun hala devam ediyor. Başka önerisi olan var mıdır?
Bende de aynı sorun oluştu. Zemana, Hitmanpro, AdwCleaner, Malwarebytes, McAfee ile tarattım düzelmedi. Youtube klasörü vardı, sildim. Sorun hala devam ediyor. Başka önerisi olan var mıdır?
Komut istemine tasklist /v > %homepath%/desktop/services.txt kodunu yazıp masaüstünüzde oluşan services.txt dosyasını buraya yükler misiniz?
Oluşacak dosyadan arka planda çalışan uygulamaların listesini alıp hangi programın bu soruna yol açtığını bulabiliriz.
Konu içinde rapor paylaşacak olan kişi sorununu açıkça belirtmesi gereklidir. Yazılımı bir klasör içine atıp altta verilen şıklar işaretli şekilde Scan yapın. Scan bitince klasör içinde çıkan txt dosyalarını rarlayıp dosya upload servislerinden birine upload edip paylaşın. Kurallara uygun...
Sisteminizde yaşadığınız performans düşüşü, kilitlenme, zararlı etkisi, uygulama hatalarından kaynaklanan sorunsalları analiz etmek ve performans iyileştirmesi, zararlı etkisini inaktif etmek için bize HijackThis yazılımı ile yaptığınız tarama Logunu burada paylaşmanız gerekmektedir...
Attığın dosyadaki çalışan uygulamaların neredeyse hepsi system32 dosyaları kalanlar ise ses ve ekran kartı driverları. Zararlı göremedim. Umarım temizlenmiştir diyelim öyleyse. İyi forumlar.