YouTube videosu çekilebilecek oyunlar

3-4 sene önce çıkan oyunlara tekrardan başlayıp bir seri yapabilirsin, az öz izlenirsin ama kanalın tutabilir. Ayrıca düzenli video atan biriysen Youtube seni daha çok anasayfalara önerecektir. İyi olduğun oyun videoları yüklemek senin için daha iyi olacaktır, Ergenlerin disklike yağmuruna moralin yetmiyebilir.
 
Hocam en çok izlenenler de kendi listemde 1. olarak Minecraft düşünüyorum. Düzenli bir seri yaparsan ve mod paketleriyle oynarsan vs. hem baya izlenirsin hemde sağlam bir içeriğin olur. Sağlam bir içerikten kastım; PUBG gibi oyunlar da mantık hep aynıdır. Loot yapıyorsun, kill alıyorsun ve birinci olmaya çalışıyorsun ama bu seri de ilerliyorsun. Her bölüm daha ve daha ilerliyorsun. İnsanlar da bunu izlemekten zevk alıyor. Ben böyle videolar izliyorum. Normal Minecraft vs. çekmeye kalkma hiç izlenmezsin. Dediğim gibi mod paketleriyle bir seri çek. Sistemin düşükse çekemezsin. Modlu Minecraft'ı pclerin açması bile zor.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı