FAT1HIYY3 Decapat Katılım 23 Ocak 2022 Mesajlar 862 Makaleler 2 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ekim 2022 #11 shamil0v dedi: Hesabı ne zaman açtığıma dair bile bir bilgim bulunmamakta videonun atıldığı kanalın adı tam adım sadece bu bilgi elimde mevcut Genişletmek için tıkla... YouTube destek mail atmayı deneyin onun dışında telif ile sildirtebilirsiniz başka yol yok.
shamil0v dedi: Hesabı ne zaman açtığıma dair bile bir bilgim bulunmamakta videonun atıldığı kanalın adı tam adım sadece bu bilgi elimde mevcut Genişletmek için tıkla... YouTube destek mail atmayı deneyin onun dışında telif ile sildirtebilirsiniz başka yol yok.
WaxyLocket Hectopat Katılım 26 Haziran 2022 Mesajlar 1.123 13 Ekim 2022 #12 shamil0v dedi: Sebep? Genişletmek için tıkla... Gülmeyelim mi?
5 575457 Decapat Katılım 17 Ağustos 2022 Mesajlar 3.467 Makaleler 1 Çözümler 10 13 Ekim 2022 #13 shamil0v dedi: Sebep? Genişletmek için tıkla... Eğlence çıkar.
3 308943 Kilopat Katılım 14 Mart 2020 Mesajlar 1.644 Çözümler 11 13 Ekim 2022 #14 Videoyu bildirin veya Google'a mail atın. Ben bildirdiğimde kaldırmışlardı videoyu.
C cenkkk Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Haziran 2016 Mesajlar 7.601 Çözümler 18 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 5 8700G | Radeon 780M | 32 GB DDR5 | Kioxia Exceria Plus G3 | Cinsiyet Erkek 13 Ekim 2022 #15 shamil0v dedi: Hocam Google desteğe faks mı çekeyim bir link falan bıraksaydınız ayrıca ikametgâh ve sicil kaydı ne alaka? Genişletmek için tıkla... Videodaki kişinin sen olduğunu ispatlaman gerekiyor, nasıl ispatlarsan ispatla bir şekilde, sonra kaldırırlar.
shamil0v dedi: Hocam Google desteğe faks mı çekeyim bir link falan bıraksaydınız ayrıca ikametgâh ve sicil kaydı ne alaka? Genişletmek için tıkla... Videodaki kişinin sen olduğunu ispatlaman gerekiyor, nasıl ispatlarsan ispatla bir şekilde, sonra kaldırırlar.
shamil0v Kilopat Katılım 20 Şubat 2018 Mesajlar 184 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Nomad 17 Ekim 2022 #16 WaxyLocket dedi: Gülmeyelim mi? Genişletmek için tıkla... beni rahatsız ettiği için bu başlığı açtım forumdakilere soytarılık olsun diye değil. Siberci07 dedi: Hocam siz bile bulamıyorsanız, Emin ol bizde bulamayız ve bir başkasıda bulamaz Genişletmek için tıkla... Adımı yazdığımda video direkt çıkıyor bunu istemiyorum. 308943 dedi: Videoyu bildirin veya Google'a mail atın. Ben bildirdiğimde kaldırmışlardı videoyu. Genişletmek için tıkla... hangi mail adresinden youtube bölümüne ulaşabilirim? rehber bir video veya link sağlarsan çok makbule geçer.
WaxyLocket dedi: Gülmeyelim mi? Genişletmek için tıkla... beni rahatsız ettiği için bu başlığı açtım forumdakilere soytarılık olsun diye değil. Siberci07 dedi: Hocam siz bile bulamıyorsanız, Emin ol bizde bulamayız ve bir başkasıda bulamaz Genişletmek için tıkla... Adımı yazdığımda video direkt çıkıyor bunu istemiyorum. 308943 dedi: Videoyu bildirin veya Google'a mail atın. Ben bildirdiğimde kaldırmışlardı videoyu. Genişletmek için tıkla... hangi mail adresinden youtube bölümüne ulaşabilirim? rehber bir video veya link sağlarsan çok makbule geçer.