YouTube videoya girerken PC dondu kaldı

Makaleler
1
Daha fazla  
PC'yi yeni açmıştım ders bitti YouTube'a gireyim dedim. Video yüklenirken PC dondu kaldı hata falan da vermedi dondu kaldı. Reset atmak zorunda kaldım. İlk defa yaşıyorum bu sorunu bilen var mı?

Abi ekran kartım RX550.

Ekran kartı RX550 işlemci Ryzen 3 3100.
Sorun ne olabilir?
PC donduğu an herhangi bir ses çıkmaya başladı mı? Veya PC'de HDD var mı?

PC donduğu an herhangi bir ses çıkmaya başladı mı? Veya PC'de HDD var mı?

Hayır ses çıkarmadı normal fanların sesini duyuyordum. Evet HDD var ama HDD den olduğunu düşünmüyorum HDD'im gayet sağlıklı.

Pek endişelenecek birşey yok değilmi?

RX550 ise kartı stres testine sokmanızda fayda var. Bu sorunun yazılımsal olma ihtimali düşük.

Hocam ekran kartından olsa oyunlarda da olurdu diye düşünüyorum sıcaklık değerlerini de yazayım oyun oynarken en fazla 68 dereceyi gördüm ekran kartıyla.
RX550 ise kartı stres testine sokmanızda fayda var. Bu sorunun yazılımsal olma ihtimali düşük.

Hocam Unturned dede oldu aynı sorun cidden kasayı tekmelememek için kendimi zor tutuyorum oyun sesleri geliyor ama görüntü yok donup kalıyor ya kafayı yiyeceğim :(

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı