Youtube vs Twitch

rosemary

Hectopat
Daha fazla  
Bir platformda ilerlemek istiyorum ama hangisi ile başlayacağıma karar veremedim. İlerleyen zamanlarda 2 platforma da geçiş yapacağım. Şimdilik kendimi insanlara tanıtmak istiyorum ve bu işi yapabilecek kapasitede olduğumu düşünüyorum. Daha doğrusu ben değil arkadaşlarım düşünüyor.
Yazacağınız ve yazdığınız cevaplar için teşekkür ederim. Cevapları yazarken platformun ismini yazıp 1 satır boşluk bıraktıktan sonra nedenleri ile yazarsanız çok mutlu olurum, iyi günler.

Youtube: İnsanların özgün videolar paylaşabileceği kimi zamanda canlı yayınlar yapabileceği büyük bir sosyal platform.

Twitch: Aynı şekilde insanların özgün yayınlar yapabileceği kimi zamanda yayınlardan kesilmiş küçük video karelerini yayınlayabileceği büyük bir canlı oyun platformu.

Youtube için gerekenler: Bu soru kişinin kendisine göre yanıtlayabileceği bir soru. Ben de kendime göre yanıtlarsam eğer.

En önemli olan unsur düşünce. Güzel bir fikir, içerik üretince zaten kitleniz yavaş yavaş geliyor aynı şekilde bu içeriği video içinde eğlenceli bir olaya dönüştürmeniz lazım.

Twitch için gerekenler: Sessiz bir ortam ve internet gerekiyor. İnternet hızı çok önemli, eğer eviniz geniş büyük bir aile ise bu işi yapmanız her açıdan zorlaşacaktır. En kötü durum Twitch'de yaptığınız en ufak davranış her yere konu olabiliyor her şey canlı bir biçimde geliştiği için.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı