Aduketci Kilopat Katılım 10 Şubat 2019 Mesajlar 340 16 Mart 2023 #1 YouTube videolarına atılan dosya şeklindeki yorumu bilen var mı? Bilmemne -> videolar -> kötü videolar -> bulunmadı. Şeklinde olan. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Mart 2023
YouTube videolarına atılan dosya şeklindeki yorumu bilen var mı? Bilmemne -> videolar -> kötü videolar -> bulunmadı. Şeklinde olan.
Aeronight Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Ağustos 2018 Mesajlar 4.596 Makaleler 6 Çözümler 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2023 #2 Hiçbir şey anlamadım hocam. Artı 0 Eksi
Heidegger Hectopat Katılım 9 Ağustos 2021 Mesajlar 977 Çözümler 2 16 Mart 2023 #3 Aeronight dedi: Hiçbir şey anlamadım hocam. Genişletmek için tıkla... Şarkılar altında oluyor genelde "X sanatçısı >Şarkıları >Kötü şarkıları ! Bu klasör boş" şeklinde. orada dosya sembolleri oluyor. Artı 0 Eksi
Aeronight dedi: Hiçbir şey anlamadım hocam. Genişletmek için tıkla... Şarkılar altında oluyor genelde "X sanatçısı >Şarkıları >Kötü şarkıları ! Bu klasör boş" şeklinde. orada dosya sembolleri oluyor.
Egehanss Decapat Katılım 12 Şubat 2023 Mesajlar 611 Çözümler 5 16 Mart 2023 #4 Aduketci dedi: YouTube videolarına atılan dosya şeklindeki yorumu bilen var mı? Bilmemne -> videolar -> kötü videolar -> bulunmadı. Şeklinde olan. Genişletmek için tıkla... Disco Local (C └Program Files (x86) ⠀└ Mods ⠀⠀└ Fivem ⠀⠀⠀└Windows 11 ⠀⠀⠀⠀└ Pina costa Artı 0 Eksi
Aduketci dedi: YouTube videolarına atılan dosya şeklindeki yorumu bilen var mı? Bilmemne -> videolar -> kötü videolar -> bulunmadı. Şeklinde olan. Genişletmek için tıkla... Disco Local (C └Program Files (x86) ⠀└ Mods ⠀⠀└ Fivem ⠀⠀⠀└Windows 11 ⠀⠀⠀⠀└ Pina costa
Aeronight Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Ağustos 2018 Mesajlar 4.596 Makaleler 6 Çözümler 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2023 #5 Hiç görmemiştim bu arada. Artı 0 Eksi
KS KS Aduketci Kilopat Katılım 10 Şubat 2019 Mesajlar 340 16 Mart 2023 #6 Egehanss dedi: Disco Local (C └Program Files (x86) ⠀└ Mods ⠀⠀└ Fivem ⠀⠀⠀└Windows 11 ⠀⠀⠀⠀└ Pina costa Genişletmek için tıkla... Sağolasın Artı 0 Eksi
Egehanss dedi: Disco Local (C └Program Files (x86) ⠀└ Mods ⠀⠀└ Fivem ⠀⠀⠀└Windows 11 ⠀⠀⠀⠀└ Pina costa Genişletmek için tıkla... Sağolasın