Cihatinan Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Temmuz 2016 Mesajlar 1.217 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Eylül 2016 #1 Her gün en azından çoğumuzun karşılaştığı o yorum bakkallarına ne diyorsunuz? Sokak röportajı dahi yapılabileceğini düşünüyorum.
Her gün en azından çoğumuzun karşılaştığı o yorum bakkallarına ne diyorsunuz? Sokak röportajı dahi yapılabileceğini düşünüyorum.
E Eden Dust Ziyaretçi 13 Eylül 2016 #2 Cihatinan dedi: Her gün en azından çoğumuzun karşılaştığı o yorum bakkallarına ne diyorsunuz? Sokak röportajı dahi yapılabileceğini düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Biraz farklı konu olacak ama bakkal mı bilemiyorum artık eskiden az uğraşmazdım bunlarla. Ayrıca Ekran kartın kaç GB diye röportaj yapmak lazım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Cihatinan dedi: Her gün en azından çoğumuzun karşılaştığı o yorum bakkallarına ne diyorsunuz? Sokak röportajı dahi yapılabileceğini düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Biraz farklı konu olacak ama bakkal mı bilemiyorum artık eskiden az uğraşmazdım bunlarla. Ayrıca Ekran kartın kaç GB diye röportaj yapmak lazım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Cihatinan Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Temmuz 2016 Mesajlar 1.217 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Eylül 2016 #3 Hocam YouTube'da bir kanalla anlaşıp röportaj yapmalarını talep etsek ne derler acaba?
Mehmet Akif Ersoy Hectopat Katılım 5 Ağustos 2014 Mesajlar 742 Yer Eskişehir Odunpazarı Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 16 Eylül 2016 #4 Technopat videolarının altında da görüyorum. Genellikle profil fotoğrafları mayguraft oluyor.
Cihatinan Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Temmuz 2016 Mesajlar 1.217 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Eylül 2016 #5 @Mehmet Akif Ersoy aynen. Hele bir tanesi vardı herkese sistem topluyordu. Okudukça gülesim geliyordu. Son düzenleme: 16 Eylül 2016
@Mehmet Akif Ersoy aynen. Hele bir tanesi vardı herkese sistem topluyordu. Okudukça gülesim geliyordu.
bambamm6 Kilopat Katılım 3 Mayıs 2016 Mesajlar 551 Yer İstanbul 16 Eylül 2016 #6 Silinen üye dedi: Biraz farklı konu olacak ama bakkal mı bilemiyorum artık eskiden az uğraşmazdım bunlarla. Ayrıca Ekran kartın kaç GB diye röportaj yapmak lazım. Genişletmek için tıkla... Konuşmak yerine, böyle yarım saat yazmaya çalışanlara gerçekten ayar oluyorum, söverek kapatıyorum. Mikrofonun yoksa çekme kardeşim.
Silinen üye dedi: Biraz farklı konu olacak ama bakkal mı bilemiyorum artık eskiden az uğraşmazdım bunlarla. Ayrıca Ekran kartın kaç GB diye röportaj yapmak lazım. Genişletmek için tıkla... Konuşmak yerine, böyle yarım saat yazmaya çalışanlara gerçekten ayar oluyorum, söverek kapatıyorum. Mikrofonun yoksa çekme kardeşim.
E Eden Dust Ziyaretçi 16 Eylül 2016 #7 bambamm6 dedi: Konuşmak yerine, böyle yarım saat yazmaya çalışanlara gerçekten ayar oluyorum, söverek kapatıyorum. Mikrofonun yoksa çekme kardeşim. Genişletmek için tıkla... Arkadaki şarkılarda güzelmiş.
bambamm6 dedi: Konuşmak yerine, böyle yarım saat yazmaya çalışanlara gerçekten ayar oluyorum, söverek kapatıyorum. Mikrofonun yoksa çekme kardeşim. Genişletmek için tıkla... Arkadaki şarkılarda güzelmiş.
Cihatinan Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Temmuz 2016 Mesajlar 1.217 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Eylül 2016 #8 Tek o işten anlıyorlar zaten
E Eden Dust Ziyaretçi 16 Eylül 2016 #9 Cihatinan dedi: Tek o işten anlıyorlar zaten Genişletmek için tıkla... O yaptıkları hiç bir işe yaramıyor. Kendim eskiden denemişliğim var yani.
Cihatinan dedi: Tek o işten anlıyorlar zaten Genişletmek için tıkla... O yaptıkları hiç bir işe yaramıyor. Kendim eskiden denemişliğim var yani.
Cihatinan Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Temmuz 2016 Mesajlar 1.217 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Eylül 2016 #10 Silinen üye dedi: O yaptıkları hiç bir işe yaramıyor. Kendim eskiden denemişliğim var yani. Genişletmek için tıkla... Doğrudur. Varsa videosu atabilir misiniz?
Silinen üye dedi: O yaptıkları hiç bir işe yaramıyor. Kendim eskiden denemişliğim var yani. Genişletmek için tıkla... Doğrudur. Varsa videosu atabilir misiniz?