YouTube zaman damgası ve link sorunu

Beety

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar yardıma ihtiyacım bir YouTube kanalı açtım ve ilk videomu paylaştım ne yaptıysam zaman damgası ekleyemedim. Bilen anlayan varsa yeşillendirirse çok sevinirim. Ayrıca açıklamaya eklediğim linkler tıklanabilir olmuyor tek seferlik doğrulama dedi yaptım doğrulama erişimi aldım ama halen bana linkleri tıklanır olarak sunmuyor. Bahsettiğim videonun linki:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (1).png
    Ekran Görüntüsü (1).png
    420,1 KB · Görüntüleme: 99
hocam sanırım sosyal medya kısıtlaması yüzünden
Haklı olabilirsiniz hocam hadi diyelim linkler ondan olmuyor ama zaman damgası neden olmadı anlamadim kısıtlama ne zaman kalkar acaba bide ozaman denemek lazım birde sizden rica etsem içerik hakkında fikrinizi alabilirmiyim begendinizmi

Mavi görünüyorlar. Tıklanabilirler. Tek sorun internet sorunumuz.
Zaman damgasida mi onunla alakalı acaba birde dizede sorayım içerigi begendinizmi

Haklı olabilirsiniz hocam hadi diyelim linkler ondan olmuyor ama zaman damgası neden olmadı anlamadim kısıtlama ne zaman kalkar acaba bir de o zaman denemek lazım bir de sizden rica etsem içerik hakkında fikrinizi alabilir miyim begendinizmi

Hocam kısıtlama uzun süre kalacak olarak biliyorum VPN kullanın hocam önerim hotspot VPN mağazalarda mevcut

Technopat Haberler

Geri
Yukarı