S25, S25+ vs S24 Ultra

Bütçe
Maksimum 60 Bin Türk Lirası

Yigittt15

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle merhaba telefon almayı düşünüyorum ve 3 telefon arasında kaldım. Bu telefonlar Samsung Galaxy S25, S25+ ve S24 Ultra. Fiyatları birbirlerine yakın S25 benim için bir tık daha geride ana odak olarak S25+ ile S24 Ultra arasında kaldım. Kamera, görünüşü ve S Pen cazip geliyor fakat S25+ ın da azımsanmayacak bir işlemci farkı var ve 1 yıl daha fazla güncelleme alacak. Çok kararsız kaldım ve danışmak istedim akıl akıldan üstündür sonuçta yardımcı olursanız veya deneyiminiz varsa aktararak yazarsanız sevinirim şimdiden teşekkürler.

Öncelikle merhaba telefon almayı düşünüyorum ve 3 telefon arasında kaldım. Bu telefonlar Samsung Galaxy S25, S25+ ve S24 Ultra. Fiyatları birbirlerine yakın S25 benim için bir tık daha geride ana odak olarak S25+ ile S24 Ultra arasında kaldım. Kamera, görünüşü ve S Pen cazip geliyor fakat S25+ ın da azımsanmayacak bir işlemci farkı var ve 1 yıl daha fazla güncelleme alacak. Çok kararsız kaldım ve danışmak istedim akıl akıldan üstündür sonuçta yardımcı olursanız veya deneyiminiz varsa aktararak yazarsanız sevinirim şimdiden teşekkürler.

Hocam bende ikisi arasında kalıp S25+ aldım. Benim için performans daha önemliydi kameradan. S Pen pek işime yaramayacaktı zaten. Eğer işlemci gücü kamera ve S Pen'den ağır basıyorsa S25+ tavsiye ederim kullanıyorum memnunum.

S25 Plus'ın işlemicisi ile S24 Ultra ile arasında gerçekten performans farkı var performans farkını anlayamazsın ama bu bir gerçek uzun vadede bu güce ihtiyacın olacak çünkü Samsung 7 yıl güncelleme desteği veriyor ve her güncellemede işlemci gücüne ihtiyacın olacak bu yüzden S25 Plus daha mantıklı ama ben kamera performansı iyi olsun diyorsan ağır işler yapmam diyorsan S24 Ultra da alınır o işlemcide gayet iyi bir işlemci ama S25 Plus'taki Snapdragon 8 Elite gen 4 for Galaxy işlemci ekstra daha iyi Snapdragon 8 gen 3 ten hatta verimlilikten dolayı ise S25 Plus daha iyi batarya süresi veriyor ayrıca işlemci daha verimli olduğu için.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı