YouTube'a attığım videoların izlenmesi düşük

RowIinq

Kilopat
Daha fazla  
Meslek
Fotoğrafçılık
YouTube videolarım insanların işine yarayabilecek düzeyde diye düşünüyorum ancak videolar bir türlü izlenmiyor. Nasıl daha fazla izlenebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Örnek ne çekiyorsun? Atiyorum virüs silme videosu çekiyorsun, YouTube'a yaz "virüs silme" diye. O açıklama kısmındaki etiketleri kopyala yapıştır.

Örnek ne çekiyorsun? Atiyorum virüs silme videosu çekiyorsun, YouTube'a yaz "virüs silme" diye. O açıklama kısmındaki etiketleri kopyala yapıştır.

Keywordtools sitesinden video içeriğine göre bir şey yazıyorum ve etiketleri video açıklamasına yazıyorum. Ancak hala izlenmiyor.

Algoritma izlenme süresine göre çalışır. Videonuz atlatmadan izlerlerse öne çıkar.
İnsanların zamanını çalmak istemediğimden videoları kısa tutuyorum. 2 ila 5 dakika arası sürüyor.

Shorts videoları spamlayın hocam. YouTube'da Shorts ile abone ve izlenme kasmak çok kolay hale geldi. İlgi çekici başlık ve resim olması yeterli.
Shorts videoları izleniyor mu?

Shorts olarak atın videoları,çok daha fazla izlenecektir.

Ayrıca videonuz kısa ve öz olsun,güzel bir thumbail ve sıkmayan bir edit yapın.

Youtube önerme algoritması son zamanlarda çok değişti. Bence çok rastgele şuan önermeler. Arkadaşların önerdiği gibi shorts atmanız çok mantıklı bence de.
Keywordtool nasıldır bilmiyorum ama benim tavsiyem VidIQ kullanmanız.
Son olarak kısa sürede çok izlenme beklemeyin. Uzun sürede videolarınızın daha fazla izlendiğini göreceksiniz.
Youtube yeni kanalları çok önermiyor. Çok spesifik bir konuda içerik üretirseniz öne çıkma ihtimaliniz artabilir. Ama o spesifik içerik de ne kadar ilgi çeker bilemiyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı