İzle diye zorlayan yok hacı neyin kafası? O zaman basıp gidersin izlemiyosan izleme. Beni izleyen böyle izlesin izlemiyosa da umrunda değil burada boş yapmanın alemi yok anlatabildim mi? Cahil kafalı seni.
Yazık, olgunlaşmayı 20 yaşında bırakmışsın. Sana değil, senden çok çevrendekilere acıdım. "Youtube'a devam etmeli miyim?" diye konu açıyorsun, "Bırak" yazana sinirli yüz atıyorsun. İki uyduruk video çekmişsin, senin gibi sadece Türkiye'de yüzlerce kişi vardır, birkaç video çekip, daha bir şey denemeden bıraksam mı, bırakmasam mı diye düşünüyorsun. Daha başlamamışsın ki, neyin var, hiçbir şeyin. İzlemiyorsan izleme demişsin, izlemiyorum zaten, sana yardımcı olabilmek için zaman ayırdım, yazımı en kısa şekilde tutup, insanların seni neden tercih etmeyeceklerini kendimce yazdım, senin verdiğin cevaba bak. Fazla saldırgan, agresif, zaten bu nedenden hem çevrene, hem de geleceğine acıdım. En ufak tavsiye niteliğindeki eleştiriyi kaldıramadın, hayatında da pek bir şeyleri kaldırabileceğini düşünmüyorum. Rapor ettim, cezanı alıp oturursun aşağı zaten, daha önce böylesini hiç görmemiştim, bu forumda en azından. Her neyse, daha da yazılarını, vesaire okumaya tenezzül etmem, forumdan da engelliyorum seni, bana cevap vermene gerek yok o yüzden, görmeyeceğim.
Bu kafayla da sen zor yaşarsın kendini nimetten mi sayıyosun ki zaman kaybı diyorsun?
Esporcuyum, seninle yaşıt olmama rağmen şimdiden annenin ya da babanın kazandığı paradan daha çok para cebime giriyordur. Evet, zamanım emni ol seninkinden çok daha değerlidir. En boş olduğum zaman yemek yeme zamanım, onu da senin videonu izleyerek geçirmiştim ama olsun, bir daha o hataya düşmem zaten.