Dostum sağ ol.Bunlar random herhangi bir mesaj barındırmayan ve anlamı olmayan nicknameler senin ki biraz absürt ve biraz itici onu anlatıyor arkadaşlar.
Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum sağ ol.Bunlar random herhangi bir mesaj barındırmayan ve anlamı olmayan nicknameler senin ki biraz absürt ve biraz itici onu anlatıyor arkadaşlar.
Sen de sağ ol bu arada ceza almaman için söylüyorum. Yazım kuralları bu sitede önemli üslupta "eyw,saol" bu tarz cevaplara ceza veriyorlar haberin olsun düzelt istersen.Dostum saol.
Bu tip tartışmalara girmeye gerek yok rapor ettikten sonra moderatörler hallediyor zaten sorun olmuyor. Videolar da aynen biraz daha sohbet edip biraz daha karakterin oynanışıyla ilgili karşısındaki şampiyona karşı nasıl oynanması gerektiği sıkıcı olmayacak anlatımla arada komik içeriklerin olacağı bir video hazırlarsan daha akıcı olursa izlenir.Peki sana sorayım daha adamlığın a'sını kendinde görmemiş bir insan gelip dese adam ol öyle gel abi diye yalvaracaksın ne dersin mesela? Doğru videolar biraz garip oldu sohbet muhabbet daha neşeli geçebilir buna lafım yok. Gelipte bunları demek saçma. Okudun mu bilmiyorum e sporcu diye kendini yüceltiyor ulaşılamaz sanıyor. Biz arkadaşlar arasında böyle egolu kişilere güler geçeriz. Tavsiyen için saol dediklerini yapacağım❤.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.