YouTube'a devam etmeli miyim?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Adın belli, sanın belli, adresin belli gelmişsin burada insanlara küfür ediyorsun. Açacaklar bir dava ondan sonra abi diye yalvaracaksın daha gencim sicilime işlenmesin vs vs. Aldığın kanal adından, burada yazdıklarından küçücük çocuk olduğun belli. Önce büyü adam ol sonra gel insanlar sana burada tavsiye verirler. Moderatör arkadaşlar da böyle gereksiz ve ortamın kalitesine uymayan tipleri burada neden hala barındırıyorlar anlamış değilim.

Bu arada mesajlarını gördüm yaklaşımın tutumun çok saçma. Sen burada ki saçma yorumları görmezden geleceksin mesela "Bırak" yazan adamın mesajını görmekten geleceksin yapacağın şey olumlu veya olumsuz yerinde yorum atan insanların söylediklerine bakacaksın olumsuz olanları da tersleyip kendi bildiğini yapacaksan konuyu açmana gerek yok videolarını bende izledim. LOL yayınını olmamış ama geliştiremez misin evet bunun için videolarını daha güzel editleyebilirsin. Benim için biraz daha sade ve içeriğin ne olduğunu anlamak akıcı olması yani önemli senin video girişinden itibaren pek bir şey çıkaramadım sadece oyun oynuyor olarak gözüküyorsun.
Sen de sağ ol bu arada ceza almaman için söylüyorum. Yazım kuralları bu sitede önemli üslupta "eyw,saol" bu tarz cevaplara ceza veriyorlar haberin olsun düzelt istersen.
Bu arada devam et tabi ki ne olacağını bilemeyiz bir kitle yakalarsın ve o kitle git gide genişler yeterli içeriklerini geliştirmeye bak. Bende LOL ve PUBG yayını açmayı düşünüyorum biraz daha sistemimi geliştirip bu tarz oyunlarda bir anda zıplamak çok zor çünkü çok fazla tanınmış insan var sabır işi biraz belli bir süre beklentin olmadan devam edeceksin. İllaki bir kitlen oluşur ve yayılır.

Bu tip tartışmalara girmeye gerek yok rapor ettikten sonra moderatörler hallediyor zaten sorun olmuyor. Videolar da aynen biraz daha sohbet edip biraz daha karakterin oynanışıyla ilgili karşısındaki şampiyona karşı nasıl oynanması gerektiği sıkıcı olmayacak anlatımla arada komik içeriklerin olacağı bir video hazırlarsan daha akıcı olursa izlenir.

Bayağı kötü kanal, zaten içeriğe bakınca da anlaşılıyor. Onu geçtim ilk önce insanlarla nasıl konuşulması gerektiğini öğren. Muhtemelen yaşın küçük, ergensin daha verdiğin tepkiler onu gösteriyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yani bir şeyi istiyorsan yaparsın istemiyorsan yapmazsın. İzlenmiş izlenmemiş ne tarz bi önemi var ki? Zibilyon tane beat'im var mesela hiçbirini paylaşmadım. 12 senedir üzerinde duruyorum tek bi kişiye dinletmedim. Yaptığın şeyi sevdiğin için yapacaksan yap izlenme almış biri şunu demiş şöyle olmuşa bağlanacaksa uğraşma hiç. Ha yaptığın şeyde çok iyiysen eninde sonunda değer görüyor o ayrı mesele zaten.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…