emregursoz
Kilopat
En yakın tarih derken burada önerilen geri yükleme noktasi ve farklı geri yükleme noktası var hangisi yapacağım?
Son düzenleyen: Moderatör:
Mahkeme kararı pek uygulanmadığı için bu ülkede açılmadı daha.Bir ara güzel bir mahkeme kararı duymuştum ancak ne oldu bilmiyorum.
Hotspot dene olmazsa format dışında önerebileceğim bir şey yok maalesef.Abi tr sunucuya giriyor diger sunucuya girmiyor mesela arkadaşım video atsa açamıyorum yine olmadi sistem geri yüklemede.
Benim hosts dosyasındakiler bu kadar, rahatça video izleyebiliyorum Youtube'dan.74.125.224.225 youtube.com
74.125.224.71 m.youtube.com
74.125.224.136 gdata.youtube.com
173.194.70.138 accounts.youtube.com
Bu DNS dene girmesi lazımAynı sorun bende de var, youtube'a google üzerinden girebiliyorum fakat twitter'dan veya facebook'dan bir youtube linkine tıkladığımda veya direkt tarayıcıya youtube.com yazdığımda sayfa açılmıyor. Dns değiştirdim, farklı tarayıcılarda denedim, sistem geri yükleme yaptım ama olmuyor. Neden böyle bilen var mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.