YouTube'a girince evdeki internet kopuyor

GamerGirl

Picopat
Arkadaşlar merhaba,

İnternet kopuyor şöyle bir konu açmıştım internetim kopuyor diye. Artık tamamen eminim ki sadece telefondan veya Smart TV'den YouTube'a bağlanınca oluyor bu kopma. Netflix üzerinden 3 saatlik film izlesem bir defa kopmuyor ama YouTube'a girince modemin üstündeki tüm ışıklar gidiyor Power ışığı hariç sonra 30 sn. gibi bir sürede geri geliyor. Bunun hakkında fikri olan var mı?

Arkadaşlar merhaba,

İnternet kopuyor şöyle bir konu açmıştım internetim kopuyor diye. Artık tamamen eminim ki sadece telefondan veya Smart TV'den YouTube'a bağlanınca oluyor bu kopma. Netflix üzerinden 3 saatlik film izlesem bir defa kopmuyor ama YouTube'a girince modemin üstündeki tüm ışıklar gidiyor Power ışığı hariç sonra 30 sn. gibi bir sürede geri geliyor. Bunun hakkında fikri olan var mı?

Hayatımda ilk defa böyle bir olay duyuyorum şaşkınım 😳. Müşteri hizmetlerini aradınız mı? Farklı bir modem ile denediniz mi? Modemden kaynaklı olabilir bende de benzer bir problem vardı, video izlerken Instagram vs takılırken sorun yok indirme başlattığımda donuyordu net. Modem değiştirildi düzeldi.

Evet benzer bir problem yaşamıştım bende merak ediyorum takipteyim. Benim format attıktan sonra düzelmişti.
Sıkıntı bilgisayarda olmuyor ki telefon ve smart TV de oluyor. Format dediğiniz ne hocam ?
Hayatımda ilk defa böyle bir olay duyuyorum şaşkınım 😳. Müşteri hizmetlerini aradınız mı? Farklı bir modem ile denediniz mi? Modemden kaynaklı olabilir bende de benzer bir problem vardı, video izlerken Instagram vs takılırken sorun yok indirme başlattığımda donuyordu net. Modem değiştirildi düzeldi.
Yeni bir modemle deneyemem modemim yok ne yazık ki. Ve eminim artık sadece Youtube'da oluyor. Çok ilginç ama durum bu.

Sıkıntı bilgisayarda olmuyor ki telefon ve smart TV de oluyor. Format dediğiniz ne hocam ?

Yeni bir modemle deneyemem modemim yok ne yazık ki. Ve eminim artık sadece Youtube'da oluyor. Çok ilginç ama durum bu.
Başka browser ile deneyebilir misiniz?

Attım sonuç aynı.

Browser kullanmıyorum. Telefonda da Smart TV'de de application var.
Peki Smart TV'den YouTube uygulamasını sıfırlayabilir misin?Ayarlardan?

Peki Smart TV'den YouTube uygulamasını sıfırlayabilir misin? Ayarlardan?

Onu da yaptım, önbelleği temizlemekle kalmadım kaldırıp yeniden kurdum. Onunla da kalmadım uygulamayı TV'den kaldırıp APK'sını flaş belleğe atıp kurdum. Sonuç değişmedi. Ben modem ile alakalı olduğunu düşünüyorum. Modem hat değerleri ve kanal değişimi ile ilgili olabilir. Son çare olarak modem Firmware güncelleyeceğim ama benim modeme ait yazılımın son sürümünü bulamamıştım araştırma yaptığım zaman ben de vazgeçmiştim. Tekrar denemem gerekecek sanırım.

Onu da yaptım, önbelleği temizlemekle kalmadım kaldırıp yeniden kurdum. Onunla da kalmadım uygulamayı TV'den kaldırıp APK'sını flash belleğe atıp kurdum. Sonuç değişmedi. Ben modem ile alakalı olduğunu düşünüyorum. Modem hat değerleri ve kanal değişimi ile ilgili olabilir. Son çare olarak modem Firmware güncelleyeceğim ama benim modeme ait yazılımın son sürümünü bulamamıştım araştırma yaptığım zaman ben de vazgeçmiştim. Tekrar denemem gerekecek sanırım.

Gamegirl, bence de modemle alakalı. Müşteri hizmetleri yardımcı olabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı