GamerGirl
Picopat
Keşke olsalar, bir avuç işe yaramazdan ibaret müşteri hizmetleri.Gamegirl, bence de modemle alakalı. Müşteri hizmetleri yardımcı olabilir.
Keşke olsalar, bir avuç işe yaramazdan ibaret müşteri hizmetleri.Gamegirl, bence de modemle alakalı. Müşteri hizmetleri yardımcı olabilir.
125 TL ücret istiyor ekipleri gelsin diye. Aylık ödediğim internet ücretim ise 95 TL. Karadeniz fıkrası gibi. Kendim ne yapar eder çözerim bu işi teknik ekibe böyle bedava para yedirmem.Teknik destek ekibi isteyin. Yanlarında denemek için modem de getirsinler notlara bunu da ekleyin.
Evet bugünkü araştırmalarım sonucunda bende işten çıkınca ilk iş bunu yapacağım.Modemin wi-fi ayarlarına girin ve oradan kanal ayarlarını değiştirin sorununuzun yüksek bir ihtimalle düzeleceğini düşünüyorum. 1 - 13 kanal arasında seçim yapın bu arada en uygun kanalı buluncaya kadar sürekli değişiklik yapın.
TP-LINK TD-W9970 modelinde ne yazık ki yazılım yok. EU sürümü var onu da modem sistemi hata olarak algılıyor yani bulamadım.Modemi değiştirmeden önce üretici resmi web sayfasından modeline göre firmware uptade deneyin. Yani bir nevi modeme format atıyorsunuz. Yine olmazsa o zaman modemi değiştirirsiniz.
Buradan kontrol ettiniz mi versiyona göre?TP-LINK TD-W9970 modelinde ne yazık ki yazılım yok. EU sürümü var onu da modem sistemi hata olarak algılıyor yani bulamadım.
Evet dediğim gibi V3 sürümünde TR için yok. "TD-W9970(EU)_V3.0_190419" var o da hata uyarısı veriyor.Buradan kontrol ettiniz mi versiyona göre?
![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.