YouTube'a mail nasıl atılır?

hocam bu ne tam olarak anlamadım.
Buradan sorununuzu belirtip 3. adıma geldikten sonra iletişim seçeneklerinde mail gözükecek. Ona tıklayarak iletişim kurarsınız. Tabii Google hesabınıza bağlıysanız. Eğer bağlı değilseniz önce Google hesabınıza giriş yapın.

Buradan sorununuzu belirtip 3. adıma geldikten sonra iletişim seçeneklerinde mail gözükecek. Ona tıklayarak iletişim kurarsınız. Tabii Google hesabınıza bağlıysanız. Eğer bağlı değilseniz önce Google hesabınıza giriş yapın.
Pekala teşekkürler zaman ayırdığın için.

İletişim yerini bulamıyorum nerde tam olarak?

Son düzenleme:
Pekala teşekkürler zaman ayırdığın için.

İletişim yerini bulamıyorum nerde tam olarak?
Hocam attığım linkte direkt bize ulaşın yazısı mı çıkıyor yoksa "Size nasıl yardımcı olabiliriz" yazısı mı?

Size nasıl yardımcı olabiliriz ve seçenekler var aşağıda.
O sayfada en aşağıya inin "Daha fazla yardıma mı ihtiyacınız var?" yazacak ve altta "Bize ulaşın" seçeneği olacak ona tıklayın.

O sayfada en aşağıya inin "Daha fazla yardıma mı ihtiyacınız var?" yazacak ve altta "Bize ulaşın" seçeneği olacak ona tıklayın.
Forum tarzı biryere sorumu ilettim ama şimdide sorduğum soruyu bulamıyorum nasıl bulabilirim onu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı