YouTube'a ne gibi videolar çekilebilir?

eness24

Hectopat
Yer
Erzincan Refahiye <3
Daha fazla  
Başlıkta gördüğünüz gibi sistemim 3200G 16 GB RAM ne gibi videolar çekmeliyim sizce önerileriniz nelerdir?

Şunu yapın demek mantıklı olmaz. Bilgili olduğunuz ve 1 yıl içerisinde her hafta en azından 1 ya da 2 video çıkarabileceğiniz bir konu olsun. Kesinlikle birbirinden alakasız birden çok konuda video çekmeyin.

Şunu yapın demek mantıklı olmaz. Bilgili olduğunuz ve 1 yıl içerisinde her hafta en azından 1 ya da 2 video çıkarabileceğiniz bir konu olsun. Kesinlikle birbirinden alakasız birden çok konuda video çekmeyin.

Dediğiniz gibi 1-2 içerik üzerine yoğunlaşmak istiyorum biraz da para biriktirdikten sonra daha iyi kamera daha iyi mikrofon almak istiyorum.

Başlıkta gördüğünüz gibi sistemim 3200G 16 GB RAM ne gibi videolar çekmeliyim sizce önerileriniz nelerdir?
Yani eğitim oyun veya inceleme gibi şeyleri bi anda yapmadığınız sürece biri olabilir. Bence güzel montaj ile aşırıya kaçmayan editli bir oyun videolari güzel olabilir.

YouTube'a trol videolar atınız ben nah hareketi yaptım 30 izlenmişti yürürken caddeyi çektim o bile izlenmişti bu işe şort videolarından başlayınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…