Oyun videosu çekmeni önermem. Bitti o devir bence. Vlog veya yeni akım çıkarabilirsin. Veya illaki oyun videosu çekeceğim diyorsan Twitch'te de yayın yapmanı öneririm.
Rica ederim ek olarak şunu da söyliyim vlog videoları izlenmiyor 2017 devriydi onlar artık Shorts videoları izleniyor genelde belli bir kitleyi öyle toplayıp ana videolara geçiyorlar.Çok teşekkür ederim hocam ve bu işte ilerlemek istiyorum umarım başarabilirim.
O kundaktayken ben 20 fps Roblox oynuyormuşumEski Roblox iyi diyen bir veletin kanalına girdim. 9 yaşındaydı. Videolarım yabancı. Fazla like alıyor.
Bir de "Ben eskiyim." diye ağlıyorlar.O kundaktayken ben 20 fps Roblox oynuyormuşum![]()
![]()
Ben de sinir oluyorum onlara. Anne bitti derken onlar, ben Rc7 ile Server'ı dağıtıyordum Roblox'daBir de "Ben eskiyim." diye ağlıyorlar.
https://youtube.com/channel/UC57QaMXIYMp1veKQHG8yQxQ Al bakalım.@Kasa Hocam, kanalın ismini verebilir misiniz, link olursa reklam olabilir. Merak ettim doğrusu.
Ben de sinir oluyorum onlara. Anne bitti derken onlar, ben Rc7 ile Server'ı dağıtıyordum Roblox'da
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.