Sorun şu ki, render boyutu değiştirsin değiştirmesin, YouTube boyutu değiştiriyor ve 16:9 yapıyor. İşte o anda videonun kalitesi bozuluyor.
Oynadığın oyun da "Nayt Onlayn" diye telaffuz edilir. Umarım ona da Kınayt demiyorsundur.

İlk ve en büyük hatan, kayıt çözünürlüğün. YouTube 16:9 kullanır. Sen ise 4:3 formatında kaydediyorsun. 1280 x 1024'te kaydetmeyeceksin. 1280 x 720'de kaydet mesela. Bunu düzlettikten sonra büyük oranda düzelecektir ama gelelim ikinci yaptığın hataya...
VWM formatında video upload etmeyeceksin. Codec olarak H.264 kullanacaksın. Container olarak da MP4 kullanacaksın. Bitrate ise 6 Mbit'in üstüne çıkmaya gerek yok.
Bunun dışında "YouTubeye" deyip durma. Okunuşunu öğren önce. "YuuTub" diye okunur. "YouTube'a upload ediyorum" diyebiliriz. Upload da "aplood" diye okunur. Oynadığın oyun da "Nayt Onlayn" diye telaffuz edilir. Umarım ona da Kınayt demiyorsundur.
Son olarak Windows 7 4 yıllık fosil bir işletim sistemi. Windows 8.1 64 Bit'e geç.
Valla hocam bir siz döndünüz yazdınız ben bu sorunu şuanlık gene filitrelerle çözmeye çalışıyorum vegas kullanırsam magic bullet looks ayarları ile çabalıyorum onun dışında farklı programlardan AVI formatı Mp4 formatı Mov formatı tüm bu formatlarında h264 hd optimize 264 ve MPEG-4 XVİD Formatlarını denememe rağmen 1280x768 oyun içi çözünürlük 1600x900 oyun içi çözünürlük doğal çözünürlük olan 1920x1080 çözünürlük denememe rağmen kaliteyi alamadım çekimleri Normalde Shadowplay ile yapıyorum alternatif olarak Fraps Bandicam Action gibi programlarıda denedim bunlar içinde gene en iyi görüntüyü Shadowplay ile elde ettim. Ama hiç bir zaman Pc de izlediğim görüntü kalitesini elde edemedim. Fakat 4k 60 fps render aldığımda görüntüyü 4k kalitesinde izlediğimde görüntü en iyi şeklini verdi aslına en yakın olanı. Ama Türkiye şartlarında 1080P bile lüks kaldı ki bunu başaranlar var 1080p formatında dolayısı ile hep aklıma takılan soru bu Nerede hata yapıyoruz ?Hortlatıyorum ama sorun ne PAL NTSC ne de verilen bitrate'de. 2,5 - 3 yıllık Youtuber olmama rağmen hiçbir zaman bilgisayarda izlediğim kaliteyi Youtube'a atınca izleyemedim. Kodlayıcı ve dosya biçimi de dahil.
1920X1080 De özel bir ayarı var ama ne ? Ben 4K render alarak 4K da izlediğimde cam gibi görüntü alıyorum 1080P de bu kalite olmuyor
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.