Youtube'a Yüklenen Videoda Görüntü Bozulması

OBS kasan bir program değil ancak basit gözükse de profesyonel bilgiye ihtiyaç duyan bir program. Eğer programın tüm ayarlarını bilmiyorsan verim alamazsın. En ince ayrıntısına kadar nereye hangi ayarı yapılacak bilmek gerekiyor.

Yabancı sitelerden araştır derim. Zamanım olsa sana tüm ayarları yapmak isterdim.

Ayarları yapamadığımdan mı bilmiyorum ama, verim alamadım açıkcası. Tekrardan deneyeceğim.
Bu şekilde iyi midir ayarlar?

370037

370038

370039
 
Son düzenleme:
Videoları Action! programıyla 720p kalitede çekiyorum. Renderı ise Media Encoder CC ile yapıyorum. Hazır ayarından "Youtube 720P" seçeneğini işaretleyerek renderlıyorum. Fakat videoyu youtube'a yüklediğim zaman görüntü de bozulmalar olmaya başlıyor. Acaba nerede yanlış yapıyorum?

Youtube'a yüklenmiş videonun hali ;

Eki Görüntüle 367427

Youtube'a yüklenmemiş videonun hali ;

Eki Görüntüle 367428
hocam naptın çözebildin mi bu mevzuyu bende aynı sıkıntıdayım kafayı yıcem
 
Kardeşim aynı sorun bende de var.Yaklaşık 1 aydır her gün deniyorum.Olay Video çekme ve Render programlarında değil direkt olarak YouTube'un kendisinde. Ben 720p 16:9 yüklüyorum videoları özellikle hareketli anlarda videoda kare kare görüntüler çıkıyor ve görüntü tamamen çöp oluyor. 6k piksel koysam da 40k piksel koysam da sorun değişmiyor.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı