Youtube'a Yüklenen Videoda Pixel Düşmesi ve Font Bozulması

demir717

Hectopat
Daha fazla  
  • Çözünürlüğüm: 1920x1080
  • Video programı: ShadowPlay 1920x1080 60fps 50M
  • Render Ayarlarım: Sony vegas pro 13
sony vegas.jpg

Kaynak dosyada veya renderlandıkdan sonra elde edilen görüntü cam gibi fakat youtube'a yüklediğimde özellikle hareketli sahnelerde pixel bozulması font düşmesi gibi bir durum ortaya çıkıyor. Hareketli sahnelerde yazıların netliği felan bozuluyor.

Lütfen yorumlarınızı esirgemeyin en azından beyin fırtınası yapmış oluruz.

@Recep Baltaş

Yardımcı olabilecek yok mu ?

Sorunun renderlarken frame rate'i ve bitrateleri yüksek tutman.Render kalitelerini de best quality yapman lazım.Detaylı video burda mevcut

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sorunun renderlarken frame rate'i ve bitrateleri yüksek tutman.Render kalitelerini de best quality yapman lazım.Detaylı video burda mevcut

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Hocam ya aynı sorun bendede mevcut. Hareketli sahnelerde kalite acaip düşüyor. bitrate olarak 50MB'de de denedim 10MB'de de renderledim gene aynı.

• Çözünürlüğüm: 1920x1080
  • Video programı: ShadowPlay 1920x1080 60fps 50M
  • Render Ayarlarım: Sony vegas pro 13
Eki Görüntüle 176565

Kaynak dosyada veya renderlandıkdan sonra elde edilen görüntü cam gibi fakat youtube'a yüklediğimde özellikle hareketli sahnelerde pixel bozulması font düşmesi gibi bir durum ortaya çıkıyor. Hareketli sahnelerde yazıların netliği felan bozuluyor.

Lütfen yorumlarınızı esirgemeyin en azından beyin fırtınası yapmış oluruz.

@Recep Baltaş

Yardımcı olabilecek yok mu ?

Bu sorunu bende yaşıyorum hocam Shadowplay ile 1080p 50 bit ile kaydediyorum sonyvegas pro ile belirtilen ayarlarda render yaptım ve Başka edit programları da denedim Wondershare gibi hatta videoyu Shadow play ile çekip direk youtube attığımda dahi görüntü çok kalitesiz bir halde oluyor günlerdir bunu araştırıyorum bir çözüm bulamadım Hatta editlediğim video da giriş bölümünde yavaş çekim oyunda olduğumda hiç bir sorun yok hareketli sahnelerde yazılar bulanıklaşıyor bir çözümü nedir yardımcı olabilecek varmı acaba

BU videoyu koymamın sebebi ise hocam aynı girişte yavaş bir şekilde video çekilirken yavaştan kastım hareketli sahneler yok fakat hareket ve aksiyon halinde görüntü ne hale geliyor sorun

Örnek şekil a o zaman :)

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı