Çözüldü YouTube'a yüklenen videonun kalitesi düşüyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

452fps

Zeptopat
Yer
Samsun
Daha fazla  
Bandicam ile oyun kayıtları alıyorum. izlediğim zaman gayet akıcı ve sorunsuz ancak YouTube'a yüklediğim zaman 480p ve bütün akıcılık gitmiş. Discord veya başka video upload sitelerine videoyu yüklediğim zaman kalitede sorun yok. Her şeyi denedim farklı şekilde render almayı ancak sorun devam ediyor. Bandicam ayarlarlarım:

Videoyu YouTube'ye koymadan önce: java 2022-06-08 13-46-23-852 - blur

Koyduktan sonra:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Burdaki ayarların da neredeyse hepsini denedim ancak sorun devam ediyor.

1-2 saate düzelmesi lazım. YouTube bazen yüklenen içerikleri işliyor. Çözünürlük 480P'ye sabit kalabiliyor. Olmaz ise farklı bir kayıt programı deneyiniz.

1-2 saate düzelmesi lazım. YouTube bazen yüklenen içerikleri işliyor. Çözünürlük 480P'ye sabit kalabiliyor. Olmaz ise farklı bir kayıt programı deneyiniz.
Nvidia 940MX ekran kaydı desteklemeyen bir ekran kartı bu yüzden OBS kullanamıyorum en ideali Bandicam yapacak bir şey yok.

NVIDIA 940MX ekran kaydı desteklemeyen bir ekran kartı bu yüzden OBS kullanamıyorum en ideali Bandicam yapacak bir şey yok.

Ben GT 9800 ekran kartı kullanıyorum i5 işlemcim var OBS kodlayıcısına işlemci bazlı seçtiğim zaman 60 FPS 1080p canlı yayın yapabiliyorum sende işlemciyle deneyebilirsin.

Ben GT 9800 ekran kartı kullanıyorum i5 işlemcim var OBS kodlayıcısına işlemci bazlı seçtiğim zaman 60 FPS 1080p canlı yayın yapabiliyorum sende işlemciyle deneyebilirsin.
Evet işlemci ile denedim ancak kalitesiz görünüyor kaliteyi yükseltsem bile.

Evet işlemci ile denedim ancak kalitesiz görünüyor kaliteyi yükseltsem bile.

OBS veya kayıt programınızdaki ekran çözünürlük ayarı 1920x1080 ise 1280x720 yapın ve bit ayarını biraz arttırın sorununuzun çözülmesi gerek. örnek 1920x1080 bir ekran için 1280x720 göre daha fazla bit gerekir ve kalitesizlik yapar

Hocam ben her şeyi denemiştim şuanda da denedim ancak OBS, Bandicamdaki gibi akıcılığı vermiyor. 60FPS olmasına rağmen. Bu yüzden Bandicam kullanıyorum benim gibi bir kaç arkadaşım daha var onlarda benim gibi yapıyor.

Bandicamdede aynı ayar olması lazım. Kayıt yapacağınız alan ayarı yaani çözünürlük ayarı.

Bandicamdede aynı ayar olması lazım. Kayıt yapacağınız alan ayarı yaani çözünürlük ayarı.
Çözünürlük ile ilgili bir problemim yok. İkisinde de kayıt aldım ama YouTube'ye yüklerken kaliteyi bozuyor. Ben videoyu yükledim liste dışına aldım ve YouTube kaliteyi düzelttiğinde ben bunu herkese açık bir hale mi getireyim? Saçmalık değil mi?

Eğer yükledikten sonra sorun oluyorsa YouTube'un kendisi öyle çalışıyor zaten bekleyeceksiniz işlenmesini bu kadar basit erken yayınlarsanız kalitesi düşük olur ama arkada işlenmeye devam eder bitince kalite düzelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…