YouTube'a yüklenen videonun telif yememesi için yapılması gerekenler

Yer
Gotham
1588291919281.png

Arkadaşlar YouTube'a Naruto animesi ile ilgili böyle videolar ben de yüklemek istiyorum. Ama ilk denememden telif yedim ve videoyu sildim. Sanırım videolar böyle yüklenince telif yemiyor. Ya da ben yanlış biliyorum. Soruma geleyim. Videolarımı böyle yapmak için ne yapmalıyım?Hangi programı kullanmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bildiğim telif yememek icin yapılan bir kac yöntem var ama ne kadar ise yarıyor bilemiyorum. Daha önce denemedim.

Yöntemler:

• Ilk olarak videoyu ters çevirin, daha iyi anlamaniz açısından örnek ekleyeceğim.

• Bildiğim ikinci yontem ise videoyu tam ekran yayinlamak yerine videonun kenarlarını kırpmadan küçültup siyah yerlere seçtiğiniz bir resmi ekleyin. Eklemeye de bilirsiniz size kalmis.

• Bunlar haricinde videodan para kazanmayı kapatın, size ait olmayan bir içerikten para kazanmaya çalıştığınız için telif yiyorsunuz. Eğer para kazanmayı kapatırsanız emin olmamakla birlikte telif yemiyorsunuz diye biliyorum.

Bu son dediğim sari dolarla ilgili de olabilir ama emin değilim.

Soldaki orijinal sağdaki çevrilmiş hali:

images.jpeg-3.jpg 20200501_115711.jpg

Bildiğim telif yememek icin yapılan bir kac yöntem var ama ne kadar ise yarıyor bilemiyorum. Daha önce denemedim.

Yöntemler:

• Ilk olarak videoyu ters çevirin, daha iyi anlamaniz açısından örnek ekleyeceğim.

• Bildiğim ikinci yontem ise videoyu tam ekran yayinlamak yerine videonun kenarlarını kırpmadan küçültup siyah yerlere seçtiğiniz bir resmi ekleyin. Eklemeye de bilirsiniz size kalmis.

• Bunlar haricinde videodan para kazanmayı kapatın, size ait olmayan bir içerikten para kazanmaya çalıştığınız için telif yiyorsunuz. Eğer para kazanmayı kapatırsanız emin olmamakla birlikte telif yemiyorsunuz diye biliyorum.

Bu son dediğim sari dolarla ilgili de olabilir ama emin değilim.

Soldaki orijinal sağdaki çevrilmiş hali:

Eki Görüntüle 550255 Eki Görüntüle 550256
Para kazanmanın zaten kapalı olması lazım. Çünkü daha abone sayım 12 ve 2 tane 10 13 saniyelik montaj videosu var. O kırpma işlemi dediğim gibi galiba şu yolladığım fotoğraftaki gibi. Sağolun deneyeceğim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı