- Makaleler
- 54
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- PC: Intel Core i5-12400F | ASUS Dual RX 6600 | ASUS Prime H610M-K D4 | XPG Gammix D30 2x8 RAM | WD SN570 500GB | FSP Hydro K Pro 500W 80+ | Vento VG10F
GIGABYTE G24F-2 | Logitech G213 Prodigy | ATK A9 Dragonfly | QP Honeycomb Mousepad | Windows 11 24H2.
- Meslek
- Öğrenci
YouTube'da ana sayfa ve videonun sağındaki öneriler ve yorumlar kısmı bilgisayar tarayıcısı için nasıl kapatılır?
Manuel filtre eklemeden yapmak için eklenti:
chromewebstore.google.com
Ben o eklentiyi kullanmadım. uBlock Origin ile de sanırım filtre ekleyerek yapılabiliyor ama ben uBlock Origin'i ekleyemedim Chrome'a.
AdGuard ile yapılabilir:
chromewebstore.google.com
AdGuard'ın ayarlarına girin > kullanıcı kurallarına girin > sizin için gereken varsa, isterseniz yazın > kaydet.
youtube.com##ytd-rich-grid-renderer filtresini kullandım:
Ben, sadece youtube.com##ytd-watch-next-secondary-results-renderer filtresini şu an kullanıyorum.
Bazen oyun oynarken puzzle çözemediğim olabiliyor. Bunun için YouTube'da o oyunun o Puzzle'ın çözümü varsa girdiğimde sağdaki öneriler kısmında bazen o oyun ile alakalı bilgi olabiliyor. Ben de bunu görmek istemediğimden dolayı kapatmak istedim.
Manuel filtre eklemeden yapmak için eklenti:
Unhook - Remove YouTube Recommended & Shorts - Chrome Web Store
Hide YouTube related videos, shorts, comments, suggestions wall, homepage recommendations, trending, and other distractions.
Ben o eklentiyi kullanmadım. uBlock Origin ile de sanırım filtre ekleyerek yapılabiliyor ama ben uBlock Origin'i ekleyemedim Chrome'a.
AdGuard ile yapılabilir:
AdGuard Reklam Engelleyici - Chrome Web MaÄazası
Reklamları ve açılır pencereleri engelleyen eÅsiz uzantı. Facebook, YouTube ve diÄer tüm sitelerdeki reklamları engeller.
Kod:
youtube.com##ytd-watch-next-secondary-results-renderer
youtube.com##ytd-comments
youtube.com##ytd-rich-grid-renderer
- youtube.com##ytd-watch-next-secondary-results-renderer filtresi ne işe yarar? Video sayfasındaki sağdaki önerileri engeller.
- youtube.com##ytd-comments filtresi ne işe yarar? Yorumlar bölümünü engeller.
- youtube.com##ytd-rich-grid-renderer filtresi ne işe yarar? Ana sayfadaki öneriler (kutu kutu videolar)'u engeller.
youtube.com##ytd-rich-grid-renderer filtresini kullandım:
Ben, sadece youtube.com##ytd-watch-next-secondary-results-renderer filtresini şu an kullanıyorum.
Bazen oyun oynarken puzzle çözemediğim olabiliyor. Bunun için YouTube'da o oyunun o Puzzle'ın çözümü varsa girdiğimde sağdaki öneriler kısmında bazen o oyun ile alakalı bilgi olabiliyor. Ben de bunu görmek istemediğimden dolayı kapatmak istedim.
Son düzenleme: