YouTube'da aratılmayan videolar aratılmış

Reayze45

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RX 580 8GB Ryzen 5 1600 AF Corsair 16GB RAM 2X8 2133mhz. Asus B450M-K
Sıradan bir gün geçirirken video arayacakken fark ettim ilginç videoları aramış gibi gösteriyordu o sonuçlara baktığımda virüs dosyası paylaşan videolardı. Ne yapmam gerekli?
Ayrıca bir programın crackını indirdikten sonra fark ettim virüs olduğunu tarama yaptığımda hiçbir şey bulmadı dosyayı temizledim ama bugün karşıma çıktı.

1663413953172.png

1663413929189.png

Sıradan bir gün geçirirken video arayacakken fark ettim ilginç videoları aramış gibi gösteriyordu o sonuçlara baktığımda virüs dosyası paylaşan videolardı. Ne yapmam gerekli?
Ayrıca bir programın crackını indirdikten sonra fark ettim virüs olduğunu tarama yaptığımda hiçbir şey bulmadı dosyayı temizledim ama bugün karşıma çıktı.

Eki Görüntüle 1519943

Eki Görüntüle 1519942
Öncelikle Google hesabınızda cihazlar kısmından bilinmeyen bir cihaz üzerinden giriş yapılma işlemi varsa o cihaz/cihazlardaki hesabınızı kapatın zira geçen bir arkadaş format atmasına rağmen sorunun devam ettiğini söylemişti.
Sadece kendi cihazlarınızda oturumu açık bıraktıktan sonra şifrenizi değiştirin.
Sonra tarayıcı virüslerini de tarayan virüs programları olması lazım, yine başka bir konuda önerilmişti lakin hatırlayamıyorum. O şekilde bir tarama yapın ya da temiz kurulum gerçekleştirin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı