Çözüldü YouTube'da atılan yorumlar neden yok olur?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

umutsmh

Femtopat
Daha fazla  
YouTube'da attığım yorumlar yok oluyor. Videonun altına yorumu yazıyorum, bazen 1 dakikadan az bir süre görünüyor, bazen ise hiç görünmüyor. Hatta bir Discord sunucusunda 2 kez çekiliş kazanmama rağmen videoya yorum atmadığımı söylediler ve bu yüzden ödüllerimi alamadım. O an durumu fark ettim ve başka kanallarda da denedim ama yorumlarım gitmiyor. Farklı hesaplarda ve tarayıcılarda da denedim, sonuç aynı. Bilgisi olan var mı? Ne yapmalıyım?

Çözüm
Güncelleme: Sorunu çözdüm, eğer aynı sorundan muzdarip olan varsa bu şekilde çözebilir. Ben Opera tarayıcısından VPN kullanarak yorum atabildim ve bir sorun olmadı deneyebilirsiniz.
Evet YouTube'da öyle ilginç bir durum var ve bu sorun sadece sende yok. Global kaynaklı bir durum yabancı kanalların altında birisiyle tartışırken bazen karşı tarafın yazdıkları da gözükmezdi bana sorardı yazdığım yorumu okuyabildin mi o da yorumunun kaybolduğunun farkına varırdı. Benim de yaptığım yorumlar yok olur gizlenir bu yüzden sürekli kontrol ederim. Fakat 10 sene önce attığım yorumları da kontrol ettim eski yorumlarım sürekli yayınlanır gözükür iken o yorumlarım zamanlarda gözükmemeye başlardı sanki hiç yorum atmamışım gibi... Fakat bu yorumların bir kısmı filtrelemeye uğruyor olabilir eğer argo kelime vs kullandıysan YT bunu gizliyor bu yüzden YT da yorum yaptığımda her cümleme dikkat ederim yoksa yayınlanmaz. Fakat gözükmeyen yorumları görmenin yolu da var sıralama ölçütünü "önce yeni" yaparsan bütün gizlenen yorumlar gözüküyor

1722208710233.png

YouTube'un spam filtresi çok radikal ve yanlı. En basit ve herhangi bir hakaret içermeyen yorumları bile yayınlamayabiliyor. Bu yüzden bir yorum silindiğinde aynısını birkaç kez yeniden paylaşmak gerekiyor. Eğer yine de siliniyorsa, kelimeleri değiştirip yayınlamak gerekiyor.

Dünyanın en kötü filtreleme özelliklerinden birisi youtubedeki bu durumdur . Adama iki kelam laf anlatacağım içinde sıfır argo yok bile ona rağmen yorumlarım gözükmüyor anlatacağım lafı da adama anlatamıyorum , bunu hangi yazılımcı yaptıysa sözlüğün yarısını argo ve agresif olarak algılıyor sanırım.

Tecrübeyle sabit, çok fazla yorumum kayboluyor.

YouTube ile iletişime de geçtim. Eğer yorumun kaybolduğu videonun linkini verirseniz 1 gün içerisinde düzeltiyorlar fakat sonuç olarak kalıcı bir çözüm yok. Sorun genel bir sorun, filtre sistemlerinde olan bir hata mı bilmiyorum.

1722236308068.png

Son düzenleme:
Video sahibi silebiliyor diye biliyorum. Çekilişi kazandığınız kanalın adı nedir?

Başka kanallara da düşmüyor hatta başka hesaplardan da denedim ama o olayla fark ettim demek istedim

Yok olmuyor. Belli bir zaman sonra düşüyor. Onu beklememek istiyorsanız da yorumlara inince sıralama ölçütünden en yeni ye basın yeter.

Denedim zaten yazdım bekledim 2 gün yine de düşmüyor

YouTube'un spam filtresi çok radikal ve yanlı. En basit ve herhangi bir hakaret içermeyen yorumları bile yayınlamayabiliyor. Bu yüzden bir yorum silindiğinde aynısını birkaç kez yeniden paylaşmak gerekiyor. Eğer yine de siliniyorsa, kelimeleri değiştirip yayımlamak gerekiyor.

Sadece güzel video bile yazamıyorum hiçbir videoya

Son düzenleme:
Güncelleme: Sorunu çözdüm, eğer aynı sorundan muzdarip olan varsa bu şekilde çözebilir. Ben Opera tarayıcısından VPN kullanarak yorum atabildim ve bir sorun olmadı deneyebilirsiniz.

Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı