keneo kaan Yoctopat Katılım 22 Haziran 2022 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2022 #1 YouTube'mde beyazlıklar oluyor kanal profillerinde ve daha deyişik yerlerde. Windows'la alakalı bir probilem sanırım. Geçen kurcalamıştım ondan :d Son düzenleyen: Moderatör: 24 Haziran 2022
YouTube'mde beyazlıklar oluyor kanal profillerinde ve daha deyişik yerlerde. Windows'la alakalı bir probilem sanırım. Geçen kurcalamıştım ondan :d
Kronqr Femtopat Katılım 22 Haziran 2022 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2022 #2 keneo kaan dedi: YouTube'mde beyazlıklar oluyor kanal profillerinde ve daha deyişik yerlerde. Eki Görüntüle 1429700 Windows'la alakalı bir probilem sanırım. Geçen kurcalamıştım ondan :d Genişletmek için tıkla... Tarayıcının ayarlarını sıfırlarsan düzelebilir.
keneo kaan dedi: YouTube'mde beyazlıklar oluyor kanal profillerinde ve daha deyişik yerlerde. Eki Görüntüle 1429700 Windows'la alakalı bir probilem sanırım. Geçen kurcalamıştım ondan :d Genişletmek için tıkla... Tarayıcının ayarlarını sıfırlarsan düzelebilir.
SpaceS Decapat Katılım 22 Haziran 2022 Mesajlar 87 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2022 #3 Kısa bir süre Chrome kullanırken bu sorunu yaşadım sonra Brave'e geçiş yaptım. (Tavsiye ediyorum çok hızlı bir tarayıcı)
Kısa bir süre Chrome kullanırken bu sorunu yaşadım sonra Brave'e geçiş yaptım. (Tavsiye ediyorum çok hızlı bir tarayıcı)