YouTube'da bilgi kanalları seslendirme işini nasıl yapıyor?

youtuberadayi

Hectopat
Merhabalar, değerli arkadaşlarım öncelikle hepinize hayırlı günler dilerim. Arkadaşlar, YouTube üzerinden bilgi kanalı açmayı planlıyorum. Bazı bilgi kanallarına baktığımda ses çok profesyonel geliyor ve hiç bozulma olmuyor. Bunun için bir program mı kullanıyorlar? Bunun için ne yapmak gerekiyor? Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar, değerli arkadaşlarım öncelikle hepinize hayırlı günler dilerim. Arkadaşlar, Youtube üzerinden bilgi kanalı açmayı planlıyorum. Bazı bilgi kanallarına baktığımda ses çok profesyonel geliyor ve hiç bozulma olmuyor. Bunun için bir program mı kullanıyorlar? Bunun için ne yapmak gerekiyor ? Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
profesyonel kanalların çoğu sesleri özel odalarda çekiyorlar ses yalıtmalı odalar da program olarak audacity'i kaliteli ses almak için kullanırsın audation kullanarak profesyonel bir şekilde sesi düzenlersin. Başka yardımcı olabilceğim konu var mı?

profesyonel kanalların çoğu sesleri özel odalarda çekiyorlar ses yalıtmalı odalar da program olarak audacity'i kaliteli ses almak için kullanırsın audation kullanarak profesyonel bir şekilde sesi düzenlersin. Başka yardımcı olabilceğim konu var mı?
Yardımcı olduğunuz için çok teşekkür ederim. Son olarak önerebileceğiniz uygun çaplı mikrofon var mı

Yardımcı olduğunuz için çok teşekkür ederim. Son olarak önerebileceğiniz uygun çaplı mikrofon var mı
eski bir mikrafon var ama iyi ses alıyor a4 tech pk-636ma ben onu kullanıyorum sesimde cızırtı hiç olmuyor aynı zamanda cam'ı da var ama kötü görüntü alıyor. Mikrafon baya eski bulamayabilirsin senin için mikrafonlarla ilgili araştırma yapıyım uygun fiyatlı iyi ses alan mik bulursam yazarım.

eski bir mikrafon var ama iyi ses alıyor a4 tech pk-636ma ben onu kullanıyorum sesimde cızırtı hiç olmuyor aynı zamanda cam'ı da var ama kötü görüntü alıyor. Mikrafon baya eski bulamayabilirsin senin için mikrafonlarla ilgili araştırma yapıyım uygun fiyatlı iyi ses alan mik bulursam yazarım.
Sağ olun hocam çok teşekkür ederim. Ya aslında intro template yapmayı bir öğrenebilsem sorun yok bununla ilgili Youtube üzerinden baya bir video izledim fakat yapamıyorum

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı