YouTube'da boşluk tuşuna basınca video durmak yerine ekran aşağı kayıyor

Buğra21

Hectopat
Daha fazla  
Klavyede space tuşuna basınca, Youtube'da falan videoyu durdurmak için bastığımda ekran aşağı kaydırıyor.
PC yeniden falan başlattım, aygıt yöneticisinden falan baktım, kablo tak çıkar yaptım fakat düzelmedi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam video açıkken, videonun herhangi bir işlevine basmanız lazım(ses açma/kısma, kalitesini ayarlama, videonun ortasına basıp ilerletme ve durdurma gibi gibi...) Daha sonra space'e basın.
ses açma kısma tuşuna basıp ardından space tuşuna basarsak videonun sesi kapanır. video kalitesini ayarladıktan sonra space tuşuna basarsak kalite ayarlama yeri açılır. sadece video ekranında boş bir yere bir kere tıklarsa space tuşu videoyu durdurmaya/oynatmaya yarar

Tam ekran yapıp tekrar normal ekran yapınca düzelmedi mi?

Arkadaşın dediği mantıklı gibi ama, tam ekrandayken space basınca video duruyor, geri küçük ekrandayken aşağı kayıyıor sadece YouTube'da değil şu an sitedeyken de space basınca ekran aşağı iniyor.
Sizde de space basınca aşağı iniyor mu? Ben eskiden böyle bir şey fark etmedim varsa da.

Ses açma kısma tuşuna basıp ardından space tuşuna basarsak videonun sesi kapanır. Video kalitesini ayarladıktan sonra space tuşuna basarsak kalite ayarlama yeri açılır. Sadece video ekranında boş bir yere bir kere tıklarsa space tuşu videoyu durdurmaya/oynatmaya yarar.

Haklısınız, normalde bende öyledir diyordum da fark etmemeişim sitelerdede rastgele bastım o zaman dikkatimi çekti teşekkürler.

Arkadaşın dediği mantıklı gibi ama, tam ekrandayken space basınca video duruyor, geri küçük ekrandayken aşağı kayıyıor sadece YouTube'da değil şu an sitedeyken de space basınca ekran aşağı iniyor.
Sizde de space basınca aşağı iniyor mu? Ben eskiden böyle bir şey fark etmedim varsa da.

Haklısınız, normalde bende öyledir diyordum da fark etmemeişim sitelerdede rastgele bastım o zaman dikkatimi çekti teşekkürler.

Bende de space e basınca ekran kayıyor ama YouTube'da öyle bir şeye denk gelmedim. Tarayıcı ayarlarında sayfa kaydırma ile ilgili bir ayar varsa kapatabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı