Youtube'da Cardboard Simgesi Gözükmeme Sorunu

Assasin721

Hectopat
Yer
Dünya
Daha fazla  
Meslek
İşsiz
Selamlar arkadaşlar. Benim SGGVR adında bir sanal gerçeklik gözlüğüm var. Türk malıymış, Facebook sayfasına sordum nasıl video izliyoruz diye, Youtube'da cardboard simgesi çıkar ona basın dediler. Bende öyle bir buton yok? Hazırcı değilim, internete defalarca arattım. Hep haberlerde iPhone'a VR desteği geldi gibi haberler var. Aradığımı bulamadım, yardım edin.

Son düzenleyen: Moderatör:
YouTube uygulamasını güncelleyin. Başka yapabileceğiniz bir şey yok. Konunun kart ile alakası yok zaten. Uygulama ile alakası var.
Uykusuz Uykusuz konu açmanın zararları diyelim.
App Store'a bakıyorum en son güncellenme tarihi 25 Mayıs diyor en son sürümde 24 mayısta çıkmış yok mu bunun bir çözümü?!?

Şuan yapabileceğin bir şey yok. En son sürümüyse, youtube ayarlarına gir belki bir şeyler bulabilirsin. Yada uygulamayı kaldırabiliyorsan kaldır ve tekrar yükle o şekilde çözülür.

Bir çözümde, eğer uygulama kalkmıyorsa youtube'un bütün güncellemelerini silip, tekrar güncellemek.
İkisini de denedim olmuyor kardeşim. Neyse bekleyeceğiz.

Selamlar arkadaşlar. Benim SGGVR adında bir sanal gerçeklik gözlüğüm var. Türk malıymış, Facebook sayfasına sordum nasıl video izliyoruz diye, Youtube'da cardboard simgesi çıkar ona basın dediler. Bende öyle bir buton yok? Hazırcı değilim, internete defalarca arattım. Hep haberlerde iPhone'a VR desteği geldi gibi haberler var. Aradığımı bulamadım, yardım edin.

sorunun cozumu için bu sürümü indirin YouTube 10.21.57 (arm) (nodpi) (Android 4.0.3+) APK Download by Google Inc. - APKMirror

Hayır ya bir haber okumuştum iosa 360 derece desteği geldi diye tarihine baktım geçen kasımdı.
Ama onun başlığını okumuştum yeni farkettim o facebook içinmiş.

tabi once youtube uygulamasina girip güncellemeleri sil sonra verdigim linkteki apk indir ve kur.solda ayarlar gibi bi kisim var ordan 360 video sec olacaktir.sanirim androide gelmedi ama bunu ndirirsen erken erisim saglarsin

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı