YouTube'da çok fazla shorts paylaşmak ve açıklamalara fazla hashtag yazmak kanala zarar verir mi?

617652

Decapat
Merhaba. YouTube'da kanalımın büyümesi için çoğunlukla shorts paylaşıyorum, 6 shorts paylaşıyorsam 2 video paylaşıyorum. Çok fazla shorts paylaşmak ve açıklamalara fazla hashtag yazmak kanala zarar verir mi?

Ayrıca attığım shorts videoları yok denecek kadar az izleniyor (sadece 1 tanesi 1,9K izlendi), fazla izlenmesi için hashtag kullanıyorum yine de az izleniyor, bu sorunları nasıl çözebilirim?

Son düzenleme:
Vermez kaliteyi düşürür.

Hocam çok fazla hashtag kullanmayın en fazla 4 tane hashtag paylaşın. Günde 6 shorts videosu yerine her gün düzenli olarak shorts videosu paylaşmanız faydanıza olacaktır.

Hocam çok fazla hashtag kullanmayın en fazla 4 tane hashtag paylaşın. Günde 6 shorts videosu yerine her gün düzenli olarak shorts videosu paylaşmanız faydanıza olacaktır.

Deneyeceğim, teşekkürler.

• Ayrıca bir shorts videosu 2K izlenirken diğerleri nasıl 5,10 civarı izleniyor?
  • Bir de farklı konularda video paylaşsam kanal için kötü olur mu? (örneğin sadece oyun videoları paylaşmak yerine, oyun, ASMR, yemek videoları vb.)

• Hocam bu sorunun düzenli video atınca çözüleceğini düşünüyorum.
  • Bu konu hakkında bir fikrim yok fakat tek bir konu belirleyip ilerlemeniz daha sağlıklı olacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…