Amacım diğer kanallardan farklı olmak eskiyi yaşatmak, FIFA 23 oynamak istesem direkt onları oynardım diğer insanlardan bir farkı kalmaz. Ayrıca eski futbol oyunlarını seviyorum baya.
Hocam kanalınızdaki yayınladıklarınıza göz ucuyla baktım ve oldukça güzel video'lar yayınlamışsınız. Bu şekilde devam etmenizi şiddetle öneririm. Elbet karşılığını alırsınız. Ve eğer olur da bir gün ünlü olursanız beni de unutmamanızı isterim.
Başlıklar çok uzun, thunbailler de daha çekici olabilir.
Ayrıca videolarınızın açıklamalarında etiketler kullanmıyorsunuz galiba, çektiğiniz video ile dikkat çekici ya da yaptığınız videoyu izleyecek kitlenin youtube da aratacağı kelimeleri yazabilirsiniz.
Amacım diğer kanallardan farklı olmak eskiyi yaşatmak, FIFA 23 oynamak istesem direkt onları oynardım diğer insanlardan bir farkı kalmaz. Ayrıca eski futbol oyunlarını seviyorum baya.
Farklı olmak istemeniz gayet normal ama insanların ilgisini çekmeyen oyunların videosunu çekerseniz izlenmez ve gelişmez. Bir oyun kanalını takip ediyorum. Wild Rift ve MLBB videoları üretiyor. Toplamda 1100 küsür videosu var adamın ama 50K aboneye sahip. O yüzden popüler içerikler önemli.
Ayrıca video atma düzenin nasıl? Aynısı Shorts içinde geçerli.
Hocam sistem yeterliyse arkadaşın dediği gibi yeni oyunlar bazen böyle eski Prime fener Galatasaray maçları için eski olabilir bir de PES 2013 ama daha yeni futbol oyunları oynayın.
Hocam sistem yeterliyse arkadaşın dediği gibi yeni oyunlar bazen böyle eski Prime fener Galatasaray maçları için eski olabilir bir de PES 2013 ama daha yeni futbol oyunları oynayın.