Burada böyle kalıyor, .com'dan sonra bir şeyler yazıyordu ama burada göstermek istemedim kötü niyetli kişilerin işine yarayacak bir şey olabilir diye düşündüm.
Eki Görüntüle 1700489
Burada böyle kalıyor, .com'dan sonra bir şeyler yazıyordu ama burada göstermek istemedim kötü niyetli kişilerin işine yarayacak bir şey olabilir diye düşündüm.
Bugün, ayarları sıfırlamak istemiyorum ama eklenti kaldırmayı denemedim.Eklenti sorunundan meydana gelebiliyor. Ne zamandır yaşıyorsunuz yeni mi oldu? Ayarları sıfırlamak, eklenti kaldırmayı denediniz mi?
Bugün, ayarları sıfırlamak istemiyorum ama eklenti kaldırmayı denemedim.
Eklentileri kaldırdım olmadı ayarları nasıl sıfırlarım?Eklenti sorunundan meydana gelebiliyor. Ne zamandır yaşıyorsunuz yeni mi oldu? Ayarları sıfırlamak, eklenti kaldırmayı denediniz mi?
Eklentileri kaldırdım olmadı ayarları nasıl sıfırlarım?
Sıfırladım çözüldü tamamdır eyvallah.Tarayıcı ayarlarından ayarları sıfırla seçeneğinden silebilirsiniz.
Sıfırladım çözüldü tamamdır eyvallah.
Hocam hesaba giriş yaptım tekrardan aynı sorun doğdu neden olabilir?Rica ederim iyi akşamlar.
Hocam hesaba giriş yaptım tekrardan aynı sorun doğdu neden olabilir?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.