YouTube'da Global içerik mi, yerel içerik mi üretilmeli?

Cevabın için teşekkür ederim. Yurt dışından izlenebilmek için kanalı kurarken veya kanalı kurduktan sonra herhangi bir şey yapmam gerekiyor mu? VPN ile girmek, yabancı numara kaydetmek gibi.

Ben öyle şeyler yapmadım tüm videon ve başlıklar açıklama her şey İngilizce olsun sorunsuz çalışır.

Bir kanalın altında 3-4 adet kanal açmak youtube algoritması açısından sorun olur mu sence ?

Bir kanal altında derken? Bir numarayı kast ettiniz sanırım. Bir numara ile maximum 2 hesap doğrulanabiliyor. Bu arada ben sizden yardım isteyeceğim. Ben global içerik hazıradım. Editim çok iyi biliyorum bu işi yani. Uzun video türünden ilerlemek istedim. İlk attığım vidoe izlenmedi o kadar da uğraştım. Bu andan itibaren nasıl bir yol izlemeliyim? Silip yeni bir video mu yoksa tekrar bir uzun video daha mı yoksa Shorts mu vs?

Onu demedi sanırım marka hesabı açınca olması lazım birkaç kanal açılıyor sanırım marka hesabına geçince Gmail hesabımda 2 YouTube kanalı gözüküyor çünkü ama diğerini kullanmıyorum ve bence yapmayın.

Hocam marka hesabı nedir? Para kazanma açılan YT hesapları mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…