Cristabol Brown
Hectopat
Ben 14'üm.
Ben 14'üm.
Ha pardon.
Ben 14'üm.
Ben 14'üm.
Peki bu eğlence kanallarının suçu mu? Kitlelerin suçu mu?Ben bir eğitim kanalı olarak söylüyorum, insanlar bilgilendirici videolar izlemektense slime videolarının daha ilgilerini çektiklerini goruyorum
İnsanları yaşına göre yargılamayı ne zaman bırakacaksınız? Bu davranışına bakınca senin de yaşın farksız benden.Her şey şimdi daha netNeyse aman.
Eğlence kanalları daha güzel ve uygun içerikler üretirse kitlenin bundan daha mutlu olacağını düşünüyorum bu videolara özlenenler varPeki bu eğlence kanallarının suçu mu? Kitlelerin suçu mu?
Kitle zaten kendi halinden memnun onların bu durumundan memnun olmayan sizsiniz. Ayrıca YouTube politikalarına aykırı bir şey varsa videoyu şikayet edebilirsiniz.Eğlence kanalları daha güzel ve uygun içerikler üretirse kitlenin bundan daha mutlu olacağını düşünüyorum bu videolara özlenenler var
17 yaşındayım. Yaşım daha küçük olsada bir şeylerin farkındayım. Siz ne kadar olgun olsanız da yaşınız hareketlerinize yansır, tavrınıza yansır. Belki benim yaşıma gelirseniz anlarsınız ne demek istediğimi. Yani amacım kırıcı bir şey söylemek değil, bu yaşınızda normal bir şey. Biz de aynı yollardan geçtik. Umarım dediğimi yanlış anlamazsınız, iyi bayramlar.İnsanları yaşına göre yargılamayı ne zaman bırakacaksınız? Bu davranışına bakınca senin de yaşın farksız benden.
Yanlış anlamadım bu mesajı, çok güzel yazmışsınız ama önceki mesajınız aşağılayıcı duruyordu. İyi bayramlar17 yaşındayım. Yaşım daha küçük olsa da bir şeylerin farkındayım. Siz ne kadar olgun olsanız da yaşınız hareketlerinize yansır, tavrınıza yansır. Belki benim yaşıma gelirseniz anlarsınız ne demek istediğimi. Yani amacım kırıcı bir şey söylemek değil, bu yaşınızda normal bir şey. Biz de aynı yollardan geçtik. Umarım dediğimi yanlış anlamazsınız, iyi bayramlar.
Buna sevindim çünkü üç günlük dünyada birini kırmaya, üzmeye hiç gerek yok.Yanlış anlamadım bu mesajı, çok güzel yazmışsınız ama önceki mesajınız aşağılayıcı duruyordu. İyi bayramlar![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.