YouTube'da haksız kazanc var mı?

Ana sayfaya düşen uğraşılmış, geneli yurt dışından alıntı olan videoları Cips+Kola ikilisi ile izliyorum ve keyfime bakıyorum. Ne kazanmış, kanalında bot mu var, çalıntı mı video falan beni ilgilendirmiyor. Hoşuma gidenleri izleyip keyfime bakıyorum, sevmediğim ve saçma bulduğum birinin her videosuna girip Dislike atıp saçma sapan işlerle uğraşmam şahsen. Bence siz de öyle yapın.

Eğlence kanalları daha güzel ve uygun içerikler üretirse kitlenin bundan daha mutlu olacağını düşünüyorum bu videolara özlenenler var
Kitle zaten kendi halinden memnun onların bu durumundan memnun olmayan sizsiniz. Ayrıca YouTube politikalarına aykırı bir şey varsa videoyu şikayet edebilirsiniz.

İnsanları yaşına göre yargılamayı ne zaman bırakacaksınız? Bu davranışına bakınca senin de yaşın farksız benden.
17 yaşındayım. Yaşım daha küçük olsada bir şeylerin farkındayım. Siz ne kadar olgun olsanız da yaşınız hareketlerinize yansır, tavrınıza yansır. Belki benim yaşıma gelirseniz anlarsınız ne demek istediğimi. Yani amacım kırıcı bir şey söylemek değil, bu yaşınızda normal bir şey. Biz de aynı yollardan geçtik. Umarım dediğimi yanlış anlamazsınız, iyi bayramlar.

17 yaşındayım. Yaşım daha küçük olsa da bir şeylerin farkındayım. Siz ne kadar olgun olsanız da yaşınız hareketlerinize yansır, tavrınıza yansır. Belki benim yaşıma gelirseniz anlarsınız ne demek istediğimi. Yani amacım kırıcı bir şey söylemek değil, bu yaşınızda normal bir şey. Biz de aynı yollardan geçtik. Umarım dediğimi yanlış anlamazsınız, iyi bayramlar.
Yanlış anlamadım bu mesajı, çok güzel yazmışsınız ama önceki mesajınız aşağılayıcı duruyordu. İyi bayramlar 😄

Ayrıca, bu benim düşüncem, ben bekir
Yanlış anlamadım bu mesajı, çok güzel yazmışsınız ama önceki mesajınız aşağılayıcı duruyordu. İyi bayramlar 😄
Buna sevindim çünkü üç günlük dünyada birini kırmaya, üzmeye hiç gerek yok.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı