naberinnaberi
Decipat
1000 TL gibi bir şey kazanırsınız.Mesela 1 dakikalık videoyu 1 milyon kişi izlese ne kadar gelir 200-300 TL kazanılır mı?
Film kesitlerini yayınlasam telif yer miyim?
Ve telif yiyebilirsin.
1000 TL gibi bir şey kazanırsınız.Mesela 1 dakikalık videoyu 1 milyon kişi izlese ne kadar gelir 200-300 TL kazanılır mı?
Film kesitlerini yayınlasam telif yer miyim?
Kısa video kanalı açtım. Edit kanalı da açacağım. Dün 1 tane paylaştım ama en az günde 20 tane atmam lazım kısa videoda yükselmem için.1000 TL gibi bir şey kazanırsınız.
Ve telif yiyebilirsin.
Kısa video kanalı açtım. Edit kanalı da açacağım. Dün 1 tane paylaştım ama en az günde 20 tane atmam lazım kısa videoda yükselmem için.
Evet ekledim.Videoların shortsa girmesi için #shorts ekliyoruz değil mi? Birde shortsun sıkıntı içerik bulmak zor yani kısa video yapacak video.
Kısa video kanalı açtım. Edit kanalı da açacağım. Dün 1 tane paylaştım ama en az günde 20 tane atmam lazım kısa videoda yükselmem için.
Yok bende shorts olayını tam olarak bilmiyorum #shorts ekliyoruz değil mi kısa video olması için.Evet ekledim.
Sana kalmış bir şey ama eklersen daha iyi olur. Ne kadar çok anahtar kelime eklersen o kadar videonun bulunma şansı artar.Ve videon direkt 12 izlenmiş fena değil.
Yok bende shorts olayını tam olarak bilmiyorum #shorts ekliyoruz değil mi kısa video olması için.
Bir dakika #shorts etiketi eklemek zorunlu değil mi? O zaman nasıl shortsa ekliyoruz hiç bir ayar bulamadım onun için.Sana kalmış bir şey ama eklersen daha iyi olur. Ne kadar çok anahtar kelime eklersen o kadar videonun bulunma şansı artar.
Evet öyleymiş baktım. Bir de videoyu dikey olarak yayınlaman lazım.Bir dakika #shorts etiketi eklemek zorunlu değil mi? O zaman nasıl shortsa ekliyoruz hiç bir ayar bulamadım onun için.
Dİkey olmayan videolar için #shorts eklemek gerekiyor sanırım.Evet öyleymiş baktım. Bir de videoyu dikey olarak yayınlaman lazım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.