YouTube'da hangi kanallar tutar?

1000 TL gibi bir şey kazanırsınız.
Ve telif yiyebilirsin.
Kısa video kanalı açtım. Edit kanalı da açacağım. Dün 1 tane paylaştım ama en az günde 20 tane atmam lazım kısa videoda yükselmem için.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kısa video kanalı açtım. Edit kanalı da açacağım. Dün 1 tane paylaştım ama en az günde 20 tane atmam lazım kısa videoda yükselmem için.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Videoların shortsa girmesi için #shorts ekliyoruz değil mi? Birde shortsun sıkıntı içerik bulmak zor yani kısa video yapacak video.

Ve videon direkt 12 izlenmiş fena değil.
Yok bende shorts olayını tam olarak bilmiyorum #shorts ekliyoruz değil mi kısa video olması için.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı