naberinnaberi Decipat Katılım 9 Haziran 2021 Mesajlar 1.838 Çözümler 8 Yer technopat.net/sosyal 3 Ekim 2021 #51 GreatArcher dedi: Mesela 1 dakikalık videoyu 1 milyon kişi izlese ne kadar gelir 200-300 TL kazanılır mı? Film kesitlerini yayınlasam telif yer miyim? Genişletmek için tıkla... 1000 TL gibi bir şey kazanırsınız. Ve telif yiyebilirsin.
GreatArcher dedi: Mesela 1 dakikalık videoyu 1 milyon kişi izlese ne kadar gelir 200-300 TL kazanılır mı? Film kesitlerini yayınlasam telif yer miyim? Genişletmek için tıkla... 1000 TL gibi bir şey kazanırsınız. Ve telif yiyebilirsin.
GreatArcher Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 8 Mart 2014 Mesajlar 4.227 Makaleler 1 Çözümler 4 3 Ekim 2021 #52 naberinnaberi dedi: 1000 TL gibi bir şey kazanırsınız. Ve telif yiyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Kısa video kanalı açtım. Edit kanalı da açacağım. Dün 1 tane paylaştım ama en az günde 20 tane atmam lazım kısa videoda yükselmem için. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
naberinnaberi dedi: 1000 TL gibi bir şey kazanırsınız. Ve telif yiyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Kısa video kanalı açtım. Edit kanalı da açacağım. Dün 1 tane paylaştım ama en az günde 20 tane atmam lazım kısa videoda yükselmem için. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
naberinnaberi Decipat Katılım 9 Haziran 2021 Mesajlar 1.838 Çözümler 8 Yer technopat.net/sosyal 3 Ekim 2021 #53 GreatArcher dedi: Kısa video kanalı açtım. Edit kanalı da açacağım. Dün 1 tane paylaştım ama en az günde 20 tane atmam lazım kısa videoda yükselmem için. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Videoların shortsa girmesi için #shorts ekliyoruz değil mi? Birde shortsun sıkıntı içerik bulmak zor yani kısa video yapacak video.
GreatArcher dedi: Kısa video kanalı açtım. Edit kanalı da açacağım. Dün 1 tane paylaştım ama en az günde 20 tane atmam lazım kısa videoda yükselmem için. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Videoların shortsa girmesi için #shorts ekliyoruz değil mi? Birde shortsun sıkıntı içerik bulmak zor yani kısa video yapacak video.
GreatArcher Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 8 Mart 2014 Mesajlar 4.227 Makaleler 1 Çözümler 4 3 Ekim 2021 #54 naberinnaberi dedi: Videoların shortsa girmesi için #shorts ekliyoruz değil mi? Birde shortsun sıkıntı içerik bulmak zor yani kısa video yapacak video. Genişletmek için tıkla... Evet ekledim.
naberinnaberi dedi: Videoların shortsa girmesi için #shorts ekliyoruz değil mi? Birde shortsun sıkıntı içerik bulmak zor yani kısa video yapacak video. Genişletmek için tıkla... Evet ekledim.
naberinnaberi Decipat Katılım 9 Haziran 2021 Mesajlar 1.838 Çözümler 8 Yer technopat.net/sosyal 3 Ekim 2021 #55 GreatArcher dedi: Kısa video kanalı açtım. Edit kanalı da açacağım. Dün 1 tane paylaştım ama en az günde 20 tane atmam lazım kısa videoda yükselmem için. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Ve videon direkt 12 izlenmiş fena değil. GreatArcher dedi: Evet ekledim. Genişletmek için tıkla... Yok bende shorts olayını tam olarak bilmiyorum #shorts ekliyoruz değil mi kısa video olması için.
GreatArcher dedi: Kısa video kanalı açtım. Edit kanalı da açacağım. Dün 1 tane paylaştım ama en az günde 20 tane atmam lazım kısa videoda yükselmem için. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Ve videon direkt 12 izlenmiş fena değil. GreatArcher dedi: Evet ekledim. Genişletmek için tıkla... Yok bende shorts olayını tam olarak bilmiyorum #shorts ekliyoruz değil mi kısa video olması için.
GreatArcher Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 8 Mart 2014 Mesajlar 4.227 Makaleler 1 Çözümler 4 3 Ekim 2021 #56 naberinnaberi dedi: Ve videon direkt 12 izlenmiş fena değil. Yok bende shorts olayını tam olarak bilmiyorum #shorts ekliyoruz değil mi kısa video olması için. Genişletmek için tıkla... Sana kalmış bir şey ama eklersen daha iyi olur. Ne kadar çok anahtar kelime eklersen o kadar videonun bulunma şansı artar.
naberinnaberi dedi: Ve videon direkt 12 izlenmiş fena değil. Yok bende shorts olayını tam olarak bilmiyorum #shorts ekliyoruz değil mi kısa video olması için. Genişletmek için tıkla... Sana kalmış bir şey ama eklersen daha iyi olur. Ne kadar çok anahtar kelime eklersen o kadar videonun bulunma şansı artar.
naberinnaberi Decipat Katılım 9 Haziran 2021 Mesajlar 1.838 Çözümler 8 Yer technopat.net/sosyal 3 Ekim 2021 #57 GreatArcher dedi: Sana kalmış bir şey ama eklersen daha iyi olur. Ne kadar çok anahtar kelime eklersen o kadar videonun bulunma şansı artar. Genişletmek için tıkla... Bir dakika #shorts etiketi eklemek zorunlu değil mi? O zaman nasıl shortsa ekliyoruz hiç bir ayar bulamadım onun için.
GreatArcher dedi: Sana kalmış bir şey ama eklersen daha iyi olur. Ne kadar çok anahtar kelime eklersen o kadar videonun bulunma şansı artar. Genişletmek için tıkla... Bir dakika #shorts etiketi eklemek zorunlu değil mi? O zaman nasıl shortsa ekliyoruz hiç bir ayar bulamadım onun için.
GreatArcher Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 8 Mart 2014 Mesajlar 4.227 Makaleler 1 Çözümler 4 3 Ekim 2021 #58 naberinnaberi dedi: Bir dakika #shorts etiketi eklemek zorunlu değil mi? O zaman nasıl shortsa ekliyoruz hiç bir ayar bulamadım onun için. Genişletmek için tıkla... Evet öyleymiş baktım. Bir de videoyu dikey olarak yayınlaman lazım.
naberinnaberi dedi: Bir dakika #shorts etiketi eklemek zorunlu değil mi? O zaman nasıl shortsa ekliyoruz hiç bir ayar bulamadım onun için. Genişletmek için tıkla... Evet öyleymiş baktım. Bir de videoyu dikey olarak yayınlaman lazım.
naberinnaberi Decipat Katılım 9 Haziran 2021 Mesajlar 1.838 Çözümler 8 Yer technopat.net/sosyal 3 Ekim 2021 #59 GreatArcher dedi: Evet öyleymiş baktım. Bir de videoyu dikey olarak yayınlaman lazım. Genişletmek için tıkla... Dİkey olmayan videolar için #shorts eklemek gerekiyor sanırım.
GreatArcher dedi: Evet öyleymiş baktım. Bir de videoyu dikey olarak yayınlaman lazım. Genişletmek için tıkla... Dİkey olmayan videolar için #shorts eklemek gerekiyor sanırım.
3 333365 Yottapat! Bin Çözüm, Bir Efsane Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 62.932 Makaleler 65 Çözümler 1.049 3 Ekim 2021 #60 @GreatArcher, yayıncıların yayın kesitlerinin editleri olabilir.