YouTube'da hiç görmediğim videoları izlemiş ve beğenmişim

384311

Hectopat
Makaleler
6
Beğendiğim videolar klasöründe 1300 adet beğendiğim video varmış. Bu videoları daha önce izlemedim. Hepsi de birbirinden alakasız ve Türkçe olmayan içerikler.
2 görsel bırakayım:

IMG_20221106_184521_edit_79326222104113.jpg

IMG_20221106_183937_edit_79035430690838.jpg

Anladığım kadarıyla hesaba girilmiş ve bir bot aracılığıyla videolar sürekli izlenip beğenilmiş. Ayrıca videoların tamamı izlenmiş. Belki de bir oynatma listesi vardır onu bitirtiyorlardır hesaplara bilemiyorum.

En son 9 Ekim'de art arda videolar beğenmişim:
Screenshot_20221106_190856_com.huawei.browser.jpg

Ne yapmamı önerirsiniz?

Son düzenleme:
Hocam bot aracılığı ile yapılmış hemen birkaç soru sorayım. Önceden video atıyorsanız kendiniz bot sitesine YouTube ile giriş yapmış olabilir misiniz? Bu işler karşılıklı oluyor genellikle. Beğeniye beğeni şeklinde. Yoksa bilgisayarda bot virüs olabilir Kaspersky ile tarama yapın.

Hocam bot aracılığı ile yapılmış hemen birkaç soru sorayım. Önceden video atıyorsanız kendiniz bot sitesine YouTube ile giriş yapmış olabilir misiniz? Bu işler karşılıklı oluyor genellikle. Beğeniye beğeni şeklinde. Yoksa bilgisayarda bot virüs olabilir Kaspersky ile tarama yapın.
Çok eskiden atmıştım 1 tane. Fakat izleme vaat eden bir siteydi ve Google hesabımın bilgilerini vermediğime kesinlikle eminim. Sadece video linki vermişti. Ve Google ile giriş yapmıştım, yani hesabı vermeden. Sadece oturum için.

Hocam şifreyi değiştirin ve gerekirse çift aşamalı doğrulama açın.Bilgisayarda virüs olmadağından da emin olun ayrıca.
Bence şimdi değiştirmeyeyim. Zaten olan olmuş. Yarını bekleyeyim bakalım artacak mı video sayısı.

Korsan sitelerden film dizi vb. izliyor musunuz?
Bazen izliyorum.

Yoğun çabalar sonucunda söyleyebilirim ki sanırım Honeygain sorumlu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı