Park Müdürü Benson Yottapat! Katkıda Bulunan Bin Çözüm, Bir Efsane Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 62.802 Makaleler 65 Çözümler 1.045 Yer KKTC Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2021 #11 @otherforummember, üstteki yorumuna bakın. Öyle belirtmiş çünkü. Eğer öyleyse normal durum.
B Buzdolabi Hectopat Katılım 21 Mayıs 2021 Mesajlar 1.110 Çözümler 2 5 Kasım 2021 #12 Little Cat dedi: Adamın tasarımını canlı yayında kullanmışsın habersiz, ihtar yemen normal değil mi? Genişletmek için tıkla... Hayır sadece oyunumu oynuyordum ben otherforummember dedi: Kanala bile atar. Genişletmek için tıkla... Ben Youtube da takılıyorum diyelim yine atabiliyor mu?
Little Cat dedi: Adamın tasarımını canlı yayında kullanmışsın habersiz, ihtar yemen normal değil mi? Genişletmek için tıkla... Hayır sadece oyunumu oynuyordum ben otherforummember dedi: Kanala bile atar. Genişletmek için tıkla... Ben Youtube da takılıyorum diyelim yine atabiliyor mu?
Park Müdürü Benson Yottapat! Katkıda Bulunan Bin Çözüm, Bir Efsane Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 62.802 Makaleler 65 Çözümler 1.045 Yer KKTC Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2021 #13 @matrix ğ, canlı yayında ya da thumbnail içerisinde adamın tasarımını kullandın mı?
B Buzdolabi Hectopat Katılım 21 Mayıs 2021 Mesajlar 1.110 Çözümler 2 5 Kasım 2021 #14 Little Cat dedi: @matrix ğ, canlı yayında ya da thumbnail içerisinde adamın tasarımını kullandın mı? Genişletmek için tıkla... Hayır adamın videosu bile yok
Little Cat dedi: @matrix ğ, canlı yayında ya da thumbnail içerisinde adamın tasarımını kullandın mı? Genişletmek için tıkla... Hayır adamın videosu bile yok
Park Müdürü Benson Yottapat! Katkıda Bulunan Bin Çözüm, Bir Efsane Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 62.802 Makaleler 65 Çözümler 1.045 Yer KKTC Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2021 #15 @matrix ğ, o zaman telif ihtarı sahtedir. İtirazda bulunabilirsiniz, öyle bir özellik olması lazım.
B Buzdolabi Hectopat Katılım 21 Mayıs 2021 Mesajlar 1.110 Çözümler 2 5 Kasım 2021 #16 Little Cat dedi: @matrix ğ, o zaman telif ihtarı sahtedir. İtirazda bulunabilirsiniz, öyle bir özellik olması lazım. Genişletmek için tıkla... Nasıl yapacağım bilmiyorum maalesef.
Little Cat dedi: @matrix ğ, o zaman telif ihtarı sahtedir. İtirazda bulunabilirsiniz, öyle bir özellik olması lazım. Genişletmek için tıkla... Nasıl yapacağım bilmiyorum maalesef.
Park Müdürü Benson Yottapat! Katkıda Bulunan Bin Çözüm, Bir Efsane Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 62.802 Makaleler 65 Çözümler 1.045 Yer KKTC Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2021 #17 @matrix ğ, kanalın telif hakkı durumunda sadece 1 ihtar gözüküyor, değil mi? Oraya baktın mı?
B Buzdolabi Hectopat Katılım 21 Mayıs 2021 Mesajlar 1.110 Çözümler 2 5 Kasım 2021 #18 Little Cat dedi: @matrix ğ, kanalın telif hakkı durumunda sadece 1 ihtar gözüküyor, değil mi? Oraya baktın mı? Genişletmek için tıkla... Evet. Üstelik Kardeşlerim Edit diye bir kanal atmış. Büyük biri olacağını sanmıyorum. Dosya Ekleri Screenshot_15.png 44,8 KB · Görüntüleme: 43
Little Cat dedi: @matrix ğ, kanalın telif hakkı durumunda sadece 1 ihtar gözüküyor, değil mi? Oraya baktın mı? Genişletmek için tıkla... Evet. Üstelik Kardeşlerim Edit diye bir kanal atmış. Büyük biri olacağını sanmıyorum.
S siriius Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 3.047 Makaleler 1 Çözümler 38 5 Kasım 2021 #19 Geri çekilmesini istenin yanındaki soru işaretine basarsanız detaylı bilgi ve itiraz adımlarını verir diye düşünüyorum.
Geri çekilmesini istenin yanındaki soru işaretine basarsanız detaylı bilgi ve itiraz adımlarını verir diye düşünüyorum.
B Buzdolabi Hectopat Katılım 21 Mayıs 2021 Mesajlar 1.110 Çözümler 2 5 Kasım 2021 #20 siriius dedi: Geri çekilmesini istenin yanındaki soru işaretine basarsanız detaylı bilgi ve itiraz adımlarını verir diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Hak talebinde bulanan kişiyle iletişime geçin diyor orada. Onu da yaptım zaten. Başka cevabı olan yok mu ? Son düzenleme: 5 Kasım 2021
siriius dedi: Geri çekilmesini istenin yanındaki soru işaretine basarsanız detaylı bilgi ve itiraz adımlarını verir diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Hak talebinde bulanan kişiyle iletişime geçin diyor orada. Onu da yaptım zaten. Başka cevabı olan yok mu ?