YouTube'da izlenmeler bir anda durdu

alperkeskin

Zeptopat
Daha fazla  
Herkese merhaba,
15 gün gün önce bir sayfa oluşturdum ve oyun videoları atmaya başladım videolar ilk 6 günde 6 videomun toplamı 50 izlenme aldı ve sonra videolar da artış oldu günlük 2-3 bin gibi bir izlenme aldım.
Sonra 8-9. videolarda günlük neredeyse hiç izlenme gelmedi 10. videoda 1 günde 1K izlenme oldu ve son 2 videodur neredeyse izlenme alamıyorum. Bu sorun neden kaynaklanıyor? YouTube ile hiçbir şekilde iletişime geçemiyorum, sayfada sorun mu var?

Son düzenleyen: Moderatör:
Youtube la alakalı büyük ihtimal arada yapıyor milletin sayfasına çıkartmıyor olabilir videonu hiç telif yada başka bir şey yediysen.

Sayfada sorun yok. Ürettiğiniz video Shorts ise bu normal bir durumdur. Uzun bir video ise ve arama terimleri ile öne çıkmıyor ise YouTube önerilenler ile izleyiciye sunmaya çalışır. Videonuzu izleyenlerin videoda ne kadar süre geçirdikleri, izlemeden çıkmaları veya izlemeye devam etmeleri gibi durumlar sizin videonuzun önerilenlere girip girmeyeceğini belirler.

Algoritma öyle çalışmıyor , bir video atarsın izlenmeye başlar ama bir süre sonra izlenim tıklanma, gösterim izlenme oranları aşırı düşüş yakalarsa daha aktif olamaz örneğin 10k gösterim var ama 800 izlenmiş daha da göstermez umrunda olmaz.

İstikrarlı bir izlenme kazanmak istiyorsanız kitle yaratmanız gerekmektedir. Shorts videolarınız şu anda şans faktörüne dayalı izleniyor. Ana sayfaya düşüp düşmemesiyle alakalı. Video atmaya devam edin. Eğer içerikleriniz ilgi çekiciyse izlenmeye başlayacaksınız. Bol şanslar.

Yok Shorts değil, 2 ile 4 dakikalık videolar

Anladığım kadarıyla videolarınız Shorts. Shorts videolarında bu durum gayet normal.

Yok Shorts değil 2 ile 4 dakikalık videolar

Dosya Ekleri

• 94CC04BA-EE59-4510-A772-F06A2C8E5BB1.jpeg
    40,7 KB · Görüntüleme: 338
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…