Herkese merhaba,
15 gün gün önce bir sayfa oluşturdum ve oyun videoları atmaya başladım videolar ilk 6 günde 6 videomun toplamı 50 izlenme aldı ve sonra videolar da artış oldu günlük 2-3 bin gibi bir izlenme aldım.
Sonra 8-9. videolarda günlük neredeyse hiç izlenme gelmedi 10. videoda 1 günde 1K izlenme oldu ve son 2 videodur neredeyse izlenme alamıyorum. Bu sorun neden kaynaklanıyor? YouTube ile hiçbir şekilde iletişime geçemiyorum, sayfada sorun mu var?
Herkese merhaba,
15 gün gün önce bir sayfa oluşturdum ve oyun videoları atmaya başladım videolar ilk 6 günde 6 videomun toplamı 50 izlenme aldı ve sonra videolar da artış oldu günlük 2-3 bin gibi bir izlenme aldım.
Sonra 8-9. videolarda günlük neredeyse hiç izlenme gelmedi 10. videoda 1 günde 1K izlenme oldu ve son 2 videodur neredeyse izlenme alamıyorum. Bu sorun neden kaynaklanıyor? YouTube ile hiçbir şekilde iletişime geçemiyorum, sayfada sorun mu var?
Sayfada sorun yok. Ürettiğiniz video Shorts ise bu normal bir durumdur. Uzun bir video ise ve arama terimleri ile öne çıkmıyor ise YouTube önerilenler ile izleyiciye sunmaya çalışır. Videonuzu izleyenlerin videoda ne kadar süre geçirdikleri, izlemeden çıkmaları veya izlemeye devam etmeleri gibi durumlar sizin videonuzun önerilenlere girip girmeyeceğini belirler.
Algoritma öyle çalışmıyor , bir video atarsın izlenmeye başlar ama bir süre sonra izlenim tıklanma, gösterim izlenme oranları aşırı düşüş yakalarsa daha aktif olamaz örneğin 10k gösterim var ama 800 izlenmiş daha da göstermez umrunda olmaz.
Herkese merhaba,
İstikrarlı bir izlenme kazanmak istiyorsanız kitle yaratmanız gerekmektedir. Shorts videolarınız şu anda şans faktörüne dayalı izleniyor. Ana sayfaya düşüp düşmemesiyle alakalı. Video atmaya devam edin. Eğer içerikleriniz ilgi çekiciyse izlenmeye başlayacaksınız. Bol şanslar.
İstikrarlı bir izlenme kazanmak istiyorsanız kitle yaratmanız gerekmektedir. Shorts videolarınız şu anda şans faktörüne dayalı izleniyor. Ana sayfaya düşüp düşmemesiyle alakalı. Video atmaya devam edin. Eğer içerikleriniz ilgi çekiciyse izlenmeye başlayacaksınız. Bol şanslar.
Bugün ki videoda gene aynı şekilde 2-3k günlük ortalama şuan 10-20 ve şuna dikkat ettik 3-4 izleyen arkadaşımın attıkları begeniler veri kısmında ve videoda gözükmüyor hocam